Вижте, не съм златотърсачка.. нито от един от изброените типове. Социалното положение си ми е нормално. Работя си и си изкарвам пари.. Не съм с него само защото е шеф и има пари.. Нямам желание да се возя в лъскави коли и да ходя по изискани заведения и барове, не искам да нося златен ланец и да се пръскам с най новия парфюм на армани.. В интерес на истината спортувам от доста време и най голямо удоволствие ми доставя да съм с дънки и маратонки. Официалните дрехи и много пари никога не са ме вълнували.. Никога, ама никога не оценявам хората по социалния им статус. За мен няма значение дали е богат или беден.. Единственото, което ме вълнува е характера и поведението му. А много ме дразни ако е с голямо самочувствие. Очаквах, че ще ме критикувате.. Това е вашето виждане.
И не ви пожелавам да страдате така както а аз.. а да намерите човек, за когото да сте готови да се жертвате и да дадете всичко от себе си, само за видите усмивката му.. Не съм се вкарала във филм..
За персонала не смея да коментирам.. Това е вашето мнение, истината остава скрита зад някой ъгъл...