- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хубава пинсета
Препоръчайте ми хубава пинсета. Постоянно експериментирам и си купувам, но повечето от тях много трудно хващат косъмчетата и това е доста изнервящо.Таа, някакви марки и от къде мога да си я купя?![]()
От козметичния магазин молиш за пинсета със скосени краища.
Ето така изглежда![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А колко струва тази пинсетаПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
Не точно тази. Просто я намерих за да ти покажа скосените й краища. 1-2 лв. Колкото е всяка една пинсета. Виж какви модели има и си харесай по магазините. Но да са със скосени краища.Първоначално написано от wikito123
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Аз скоро си взех на Солинген,със скосени краища.Страхотна е,отскубва дори и тези косми,които са като черни точици.Струваше към 18лв,но си струва инвестицията.В козметичните магазини със сигурност ще има и по-евтини варианти.
на мен тая с скосените краища не ми е удобна.Хубаво е да видиш коя ще ти е удобна на теб и гледай да няма луфт като я затвориш-тогава ще скубе хубаво .
Hostis Honori Invidia
Аз не знам каква използвам, обаче наистина тези със скосените краища са много неудобни, един косъм нее мога да хвана.
Everything changes, but beauty remains ...
Първоначално написано от Cucko0
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Първоначално написано от millmii
Не знам какви са ви космите, но моите винаги се късат с тази с равните краища. Много са ми тънки и фини косъмчетата и само ме оправят скосените краища.![]()
мхмм попринцип и аз предпочитам тия скосените, но въпросът е че зависи и от самата пинсета...някои от тях не скубят хубаво.Аа чудех се някой ползва ли такава пинсета с много тънки връхчета? Онзи ден видях в магазина - не е точно същата,но не можах да намеря по-хубава снимка : http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA300_.jpg
Аз пък съм си най - доволна от черните обикновенни пинцети за 1 лев![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
аз имах черна амаа я изкривих без да искам![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Имам такава и съм доволна, но пък не мога да я сравня с други ... Само нея съм ползвала.Първоначално написано от Siesnkaa