- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневярата
Изневярата се разбира различно от различните хора, няма точно определение. За някои хора дори и мисълта за друг/а е изневяра, за други и правенето на секс нищо не значи. Винаги съм смятал, че изневярата се поражда от липса на нещо. Тъй като смятам, че живота е кратък и освен да стареем друго не правим, не разбирам защо трябва да се ограничаваме. За мен изневярата е една огромна глупост. Ако госпожицата ме обича ще е с мен, ако не ме обича ще е с друг. Но има моменти, в които вие се обичате страшно много, но въпреки това имате пропуски във връзката си, в сексуални живот или в нещо друго. Някои от вас може да пожелае да ги търси в друг човек, това е животинско, изключително малко са животните, които се обвързват за цял живот, а ние не сме от тях. Изневярата може да дойде от момент, в които сте си омръзнали, изчерпали сте се и т.н. Колкото повече ограничавате, задължавате, обсебвате един човек, толкова по-вероятно е да ви изневери!!!
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus