- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам братле
Кво се прай в случай когато знаеш,че най-добрия ти приятел изневерява на приятелката си,която е много добра твоя приятелка ?![]()
![]()
Говориш с него и му казваш да скъсат щом е стигнало до там и явно не му пука за нея.
или й казваш и те да се оправят..или премълчаваш и предаваш приятелката си...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Казваш му, че е п*тка и не си станал приятел на такъв човек. Да и каже сам, ако иска приятелството ви да се запази, каквото е било.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
А, да и това същоПървоначално написано от SisiStrange
Нищо не правиш,по-добре не се меси в чужди взаимоотношения.
и аз мисля така не се меси!Първоначално написано от ivcheto0o
Nothing Last Forever
Трайчо Трайков, щот накрая ти ще си виновна.
Temet Nosce
벨야카
Или се правиш на ударена,или го питаш защо го е направил и гледаш да помогнеш на приятелката си да се промени,освен ако връзката им просто е изчерпана и затова й изневерява...Но аз примерно щях да си мълча.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
мълчиш си, накрая пак ще ти останат и двамата приятели, иначе ако кажеш, единия си заминава
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ох , мале. Може и двамата да са ти добри приятели , но съм съгласна , че не трябва да се бъркаш в чужди взаимоотношения.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
той няма да се бърка просто ще каже каквото знае...за какво да крие че приятел предава гаджето си ..тъпо е ..Първоначално написано от SmilezZz
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
По-добре си замълчи ... Ако започнеш да се месиш В ЧУЖДИ РАБОТИ, си рускуваш приятелствата с въпросните...![]()
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Кротуваш и се правиш на глух...ако някои мене ме издаде за такова нещо ше го заплюя,особено най-добрия ми приятел.
Всички дето я съветват да мълчи-я се замислете ако вие сте в тази ситуация не бихте ли искали да узнаете истината?После ако се разбере всичко и узнаете,че най-добрия ви приятел го е премълчавал как ще се почувствате?
По темата:Кажи и каквото знаеш,или си видяла и дотам,тя ще си реши какво да прави.
Не е негова работа. Да си градят доверието, да се преценяват правилно. Най-добрият им приятел често е до тях, но не може да им решава всичките проблеми.
Аз бих говорил с момчето.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Еми може да ми е най-добър приятел,но няма как да не кажа на приятелката му може и да сме израсли заедно но няма далавера да крия,защото после ще ми се сърди на мен,ако разбере, че аз съм знаел и не съм и казал, така че по-добре е да и кажа.![]()
Smoke Weed Every Day !
При което твоят добър приятел с който сте израстнали... няма да ти се разсърди.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Еми ще се разсърди,ама няма начин,ако става въпрос точно за моя най-добър приятел,ще му минеПървоначално написано от Chacho
![]()
Smoke Weed Every Day !
Първоначално написано от Chacho
неее, избощо няма да се разсърди...
както се каза - говори с момчето.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Да, кат те понарита.Първоначално написано от g1lzaTa
понеже момичето е сто пъти по-важно от добрият ти приятел от детствотоПървоначално написано от g1lzaTa
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."