- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боли...
Така ето и моя проблем водя полов живот от 6 месеца на приятеля ми по принцип му е голям в началото доста трудно го вкарваше, но след това свиквах и спираше да ме боли. Но не и онзи ден не бяхме го правили 2 месеца тъй като бяхме в лятна ваканция, аз уча в града от където е той само през почивните дни си ходя.Цяло лято си бях по принцип в града от който съм аз...така както и да е объркано е имам предвид, че през учебната година постоянно сме си заедно. Последната седмица преди да се прибера ми вика пораснал ми е .... не му повярвах, защото си виках накъде повече ще расте...обаче се оказа така. Вчера се пробвахме друг път нормално е в началото да боли след това болката отминава, но вчера не вкара го до едно положение и до там...Да уточня той ми е първия или аз съм тясна, или на него му прекалено голям. Ще кажете не си се отпуснала, възбудила не беше така напротив както никога до сега се бях отпуснала и толкова много го исках както и той. Просто не се получи...
Моля ви дайте някакъв съвет какво да правим не пробвахме само един път вчера е все не става и не става направо вече се отчаях...А като го вкара е адска болката при положение, че влиза само донякъде.
Без обиди моля...просто искам някакъв съвет.![]()
Обилно лубрикант навсякъде![]()
ако си на 13 и си се хванала с 18-годишен негър, то положението е плачевно
Шприц по рождение!
На 16 съм декември правя 17, а той др месец прави 19Първоначално написано от lordofthetime
![]()
Като не си го правила отдавна е нормално да те боли...( не знам дали толкова много де) ... апък и щом викаш, че размера бил голям... Ползвайте лубрикант![]()
Ех то да ти е голям също не е работа![]()
БХ ми е
Ще го имам в предвидПървоначално написано от dream1707
![]()
Първоначално написано от lordofthetime
![]()
![]()
![]()
а той негър ли е?Първоначално написано от Mynichk0t0
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
Глупости...ако мислиш да ми се правиш на интересен по-добре напусни![]()
ДостаПървоначално написано от g1lzaTa
![]()
По-голям от на АЗИСПървоначално написано от Mynichk0t0
![]()
![]()
![]()
Smoke Weed Every Day !
Някакъв проблем ли имаш.... ???Първоначално написано от g1lzaTa
![]()
Ем надали,ще му е чак толкова голямПървоначално написано от Mynichk0t0
![]()
Smoke Weed Every Day !
Ама знаеш ли колко ми дреме, че не вярваш....пък и каква ми е ползата да лъжа тка, че ако няма да кажеш нещо съществено горния ъгъл в дясно бий ХПървоначално написано от g1lzaTa
![]()
Айде айде неми са прай на интПървоначално написано от Mynichk0t0
![]()
Smoke Weed Every Day !
лубрикант![]()
Ти ми се правиш на инт като най-нормален човек попитах един свестен отговор не получих...Първоначално написано от g1lzaTa
![]()
10хПървоначално написано от Darinella
![]()
За пореден път ще кажа... Това е българският форум. Човек пита нормален въпрос и се надява да получи разбиране и компетентен отговор, а всъщност какво получава? Само се е*авате с хората. Може някои въпроси да ви се струват тъпи - тогава просто не отговаряйте. Скоро никой вече няма да се осмелява да пита за нещо в този форум...
Напълно права си...точно заради това рядко се осмелявам до попитам нещо...защото всичките уж все много разбират, а всъщност нищо не знаят.Първоначално написано от Darinella
![]()
Да бе! Ако не си го правила отдавна, нормално е да те боли...![]()
Има си пози за таз работа... примерно лягаш по корем обаче с почти събрани крака... гаранция,че няма да те боли =)
Ако той лежи по гръб, а ти седнеш отгоре му и наистина е надарено момчето, може и да почнеш да викаш "офте мофе офте мофе" (за които знаят вица, ще се сетят)Лубрикантче повечко, да не го вкарва целия, игра с пръсти/език, то не може от вратата за краката и после боляло...
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Мен пък така ме боли най-много...Първоначално написано от theseveredgarden