Така ето и моя проблем водя полов живот от 6 месеца на приятеля ми по принцип му е голям в началото доста трудно го вкарваше, но след това свиквах и спираше да ме боли. Но не и онзи ден не бяхме го правили 2 месеца тъй като бяхме в лятна ваканция, аз уча в града от където е той само през почивните дни си ходя.Цяло лято си бях по принцип в града от който съм аз...така както и да е объркано е имам предвид, че през учебната година постоянно сме си заедно. Последната седмица преди да се прибера ми вика пораснал ми е .... не му повярвах, защото си виках накъде повече ще расте...обаче се оказа така. Вчера се пробвахме друг път нормално е в началото да боли след това болката отминава, но вчера не вкара го до едно положение и до там...Да уточня той ми е първия или аз съм тясна, или на него му прекалено голям. Ще кажете не си се отпуснала, възбудила не беше така напротив както никога до сега се бях отпуснала и толкова много го исках както и той. Просто не се получи...
Моля ви дайте някакъв съвет какво да правим не пробвахме само един път вчера е все не става и не става направо вече се отчаях...А като го вкара е адска болката при положение, че влиза само донякъде.