- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко пъти сте обичали истински?
2 пъти по детски.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Веднъж.. в грешния човек, който се оказа използвач... и още го обичам...
Nothing to do, nothing to say... fade away...
Веднъж..и още се обичаме,но като приятели поради хиляди причини, и все пак обичта е истинска! на 17 съм![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Не ми се е случвало досега.
You are broken, I can fix you...
абе колко хора от тия, дето писаха в темата, знаят за какво говорят, когато казват любов?
REGGAE BOOM <3
два
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ЕДИН ПЪТ се обича истински, всичко останало е заблуда! Истинската любов е вечна, незаменима, непреодолима. Всеки "изпитал" истинската любов повече от 1 път, значи просто не я е срещнал! Сигурен съм, че няма да се съгласите с моето мнение, но това е факт, бивш/а ли е, не е истинската любов (освен ако причината не е катастрофална естествено).
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
два...![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Склонна съм донякъде да се съглася.Първоначално написано от Bozichko
В такъв случай, значи е една (сегашната ми връзка), защото с него съм... ами перфектно щастлива - нещо, което не ми се е случвало никога преди.
А бившият ми беше нещо друго много силно пак, но не ГОЛЯМА любов.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Един губи, друг печелиПървоначално написано от annonimnna
Тва е живота, шанс
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Сиси, заедно сте от прекалено малко време. Кажи го пак след 2-3 години.Първоначално написано от SisiStrange
![]()
С удоволствие! :P (да чукна на дърво)Първоначално написано от PinkPan7her
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
На 18 и за сега веднъж но просто най-якото гадже![]()
![]()
![]()
![]()
Три пъти, но все с лош край
Само 1 човек съм обичала до момента повече от себе си !![]()
To infinity and beyond.