- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се борите с есенната и зимната депресия?
Охх, и мен от няколко дни ме е налегнала депресията..Тва време ми е толкова носталгично и потискащо, че нямам думиПоплаках си малко, поговорих си с най-добрата ми приятелка и с миУото
и малко се пооправих, дано от утре съм по-нормална
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Ама то това депресия ли било?![]()
Или и аз я нося на гърба си (за първи път) или по някакво съвпадение точно сега ми е преляла емоционалната чашка.
И спря да се върти за миг земята..
Най често съм есента малко преди училище и след твалятото също се случва
Зимата -не
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
И аз съм родена ноември. :P
Обожавам есента и зимата!![]()
Никога не съм имала депресии заради тях.
Имах лятна депресия по едно време... защото от жегата не мога да мисля.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Какви са тези есенни и зимни депресии , по дяволите ? Много си е яко времето. Кое му е депресиращото ?
П.С - Аз пък съм родена Януари.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ми аз пък съм родена юни и ми става гадно есента.Явно зависи кога си роден.
Само един ЦС играя и такаПървоначално написано от Amazin
![]()
Smoke Weed Every Day !
Аз съм родена април (както споменах по-горе) Изпадам само в есенни депресии, но не и в летни![]()
![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
И аз съм април и също изпадам в есенна депресия![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
В момента съм точно в есенна депресия. Носталогично ми е, не ми се прави нищо. И сега почивните дни ще ми се отразят перфектно!
![]()
Ще имаме 4 дни почивка, но през тва време ще трябва да уча .. В понеделник ще правим входно![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Бе всичко е до нагласа.
Аз сега като си гледам първите мнения в този форум специално,си мисля кво депресирано лапе съм била ;ддд
Обожавам зимата,есента горе-долу,обаче такива неща като депресия няма ;д
Само скука понякога,ама и тя минава бързо..Как се справям с нея-просто звънкам на някого и излизам ;ддд
lalala
Аз имам летни депресии,не и есенни.Единственото нещо,от което може да съм потисната,е това,че започнахме училище и не съм влезнала в релси.След като това свикна,други депресиални състояния няма.Обичам есента и зимата,макар да съм родена лятото(юни).
Чакам да мине![]()
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!