Ха..не.
Като бях на 13 бях пълна лигла и беше лудница..
За много голяма се мислех и се опитвах да се харесам на всички..
Глупави неща съм правила и разсъжденията ми бяха много зле,ама така е при всеки на тази възраст може би.
Много съм се променила от тогава..За щастие.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
На 13 вече можех да въртя къща,иначе казано-да готвя,чистя,пера,...Ти какво искаш?По цял ден да стоиш ли?
Някой ден ще се смееш на това което ти наричаш проблеми.
Първоначално написано от leadyflame
тя ще се моли да ги има ...така наречните от нея ""проблеми""..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ами какво по дяволите се занимаваш с глупости ? Следващия път като ти дойде да се жалваш така, вместо да го правиш, вземи си китарата и научи още 3 акорда, или малко солфеж, някоя пентатоника... каквото и да е. Или се събери с приятелите си и отидете да играете волейбол. Какви са тия неща, момата... моми ще има още, и ще те заебават, и ти ще ги заебаваш, и изобщо, цял живот е*ане те чака...Първоначално написано от portofc98
\Първоначално написано от IncendiaSanctus
True,както и всички нас,с още 1 000 000 хора![]()
![]()
Believe in yourself.
*САМОГРЪМ*
Ама ти сериозно ли ?На 13 ,и вече имал истинска любов.Вземи се стегни ,губиш си времето с глупости.Бил мислил за предишната ,само защото и харесвал циците,че тя драги имала ли е такива.Както и да е ,отплеснах се.
ПС:Спри да се филмираш (не ,че не се държиш като повечето 13-годишни),искам да каже,че на твоята възраст съм мислила ,как да вляза в гимназия.Твойте изтървани работи,не ми харесват (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)