.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Живот

Hybrid View

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    awerw

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Ха..не.
    Като бях на 13 бях пълна лигла и беше лудница..
    За много голяма се мислех и се опитвах да се харесам на всички..
    Глупави неща съм правила и разсъжденията ми бяха много зле,ама така е при всеки на тази възраст може би.
    Много съм се променила от тогава..За щастие.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на sasha_90
    На 13 вече можех да въртя къща,иначе казано-да готвя,чистя,пера,...Ти какво искаш?По цял ден да стоиш ли?

Супер фен Аватара на leadyflame
    Някой ден ще се смееш на това което ти наричаш проблеми.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от leadyflame
    Някой ден ще се смееш на това което ти наричаш проблеми.

тя ще се моли да ги има ...така наречните от нея ""проблеми""..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Цитирай Първоначално написано от portofc98
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus
    Абре, младежо, я започни да се занимаваш с нещо градивно. Почни да спортуваш. ( нещо сериозно, не ФутБолЧиИ ) Започни да свириш на нещо. Рисувай. НАМЕРИ СИ ЦЕЛ В ЖИВОТА. И се стреми към нея, вместо да говориш глупости по форумите. Проблеми ?! Да миеш чиниите и да пускаш прахосмукачката ? Ами ако трябва по 8 часа да работиш, и да учиш едновременно с това , цял учебник, от-до, а ? Ами ако нямаш пари да си платиш квартирата ? Замисли се...
    и така : свиря на китара, играя волейбол, срещам се с приятели доста често ... всичко е окей само заради момата дето я харесвам ми е малко кофти ама ... за*би
    Ами какво по дяволите се занимаваш с глупости ? Следващия път като ти дойде да се жалваш така, вместо да го правиш, вземи си китарата и научи още 3 акорда, или малко солфеж, някоя пентатоника... каквото и да е. Или се събери с приятелите си и отидете да играете волейбол. Какви са тия неща, момата... моми ще има още, и ще те заебават, и ти ще ги заебаваш, и изобщо, цял живот е*ане те чака...

Голям фен Аватара на dami666
    Цитирай Първоначално написано от portofc98
    Абре, младежо, я започни да се занимаваш с нещо градивно. Почни да спортуваш. ( нещо сериозно, не ФутБолЧиИ ) Започни да свириш на нещо. Рисувай. НАМЕРИ СИ ЦЕЛ В ЖИВОТА. И се стреми към нея, вместо да говориш глупости по форумите. Проблеми ?! Да миеш чиниите и да пускаш прахосмукачката ? Ами ако трябва по 8 часа да работиш, и да учиш едновременно с това , цял учебник, от-до, а ? Ами ако нямаш пари да си платиш квартирата ? Замисли се...
    и така : свиря на китара, играя волейбол, срещам се с приятели доста често ... всичко е окей само заради момата дето я харесвам ми е малко кофти ама ... за*би
    Ами какво по дяволите се занимаваш с глупости ? Следващия път като ти дойде да се жалваш така, вместо да го правиш, вземи си китарата и научи още 3 акорда, или малко солфеж, някоя пентатоника... каквото и да е. Или се събери с приятелите си и отидете да играете волейбол. Какви са тия неща, момата... моми ще има още, и ще те заебават, и ти ще ги заебаваш, и изобщо, цял живот е*ане те чака...
    \
    True,както и всички нас,с още 1 000 000 хора
    Believe in yourself.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    *САМОГРЪМ*

Ама ти сериозно ли ?На 13 ,и вече имал истинска любов.Вземи се стегни ,губиш си времето с глупости.Бил мислил за предишната ,само защото и харесвал циците,че тя драги имала ли е такива .Както и да е ,отплеснах се.

ПС:Спри да се филмираш (не ,че не се държиш като повечето 13-годишни),искам да каже,че на твоята възраст съм мислила ,как да вляза в гимназия.Твойте изтървани работи,не ми харесват (:
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си