Егати драмата е тоя живот като се има предвид, че съм само на 13... Любов, приятели, даскало и т.н.
На един 7класник тия години протичат много идиотски... отиваш на училище - приятели, псувни, побой и т.н. и т.н. след училище виждаш се със бившето си гадже, което си харесвал само заради циц**е... истинската ти любов, която пък те мисли просто за добър приятел ходи с най-добрия ти приятел. У вас майка ти те занимава с простотии като миене на чинии, прахосмукачки и т.н. Имам чуството, че съм на 25 ... И вашия живот ли е такъв по дяволите?!?!?!
PORTO F.C.
да и на мене ми се иска да го кажа...
PORTO F.C.
И аз съм така ..![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
и даже слушаш грийн дейПървоначално написано от Anichkaxxwee
![]()
PORTO F.C.
ЕстественоПървоначално написано от portofc98
![]()
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Мислех си, че само аз съм така :дд
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Така ти минава денят на седмокласник?
Щото моят минаваше в зверско решаване на тестове.
чакай бе пич 20 септември кви тестове ???Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
PORTO F.C.
а кво те чака от сега нататък ...... :X:X:X ти ако се оплакваш за тия неща..по-добре си тегли ножа..живота ще става все по-труден и скапан и на никого няма да му е зор товa изнася ли ти или не ..така че успех ..![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Момче , я се осъзнай. На 13 си си , а говориш все едно си вече на 30 и си се отказал напълно от живота. А и въпросната "истинска любов" надали е такава, но няма да се впускам в подробности.
Животът ти е такъв , какъвто си го направиш. Стегни се. Никой не може да те накара да направиш това , което не искаш.
За момичето - трябва да приемеш това , че тя харесва най - добрия ти приятел и явно са си щастливи , не се бъркай в чуждите взаимоотношения.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
хм дам, дотук четохПървоначално написано от portofc98
След години ще се молиш за такъв живот и такива "проблеми".
На този етап драмата е само в твоята глава. Като пораснеш ще го осъзнаеш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
пфф... да ти имам проблемитеда харесваш 13-годишна заради циците си е направо постижение
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Това да помагаш вкъщи не е проблем, зависи ти как си го правиш. Пък и по този начин ти се изграждат навици,характер.
аз си и знаех, че половината от отговорите ще са мрън-мрън...хаха тва за най-добрия ми приятел даже и напоследък не ми пука нито за него, нито за нея чакам си шанса и тва еПървоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
![]()
мерси за отговора, най-свестен е
PORTO F.C.
Добре де, нали знаете, че всеки има различни проблеми/ "проблеми" и за всеки неговите са си "НАЙ" ...Отделен въпрос е, че човек трябва да знае, чее (колкото и клиширано да звучи) винаги може и по-зле. :P
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Що бе, може пък да си е надарено момичетоПървоначално написано от thegreenzombie
![]()
Не, иначе това определено не ми прилича на нормален живот на седмокласник... май работата е ти е на принципа "обича ....., обвързан с...., а тайно иска ......"
![]()
Мен пък ме кефи да мия чиниите и да пускам прахосмукачката. Готино е веднага да видиш резултата от труда си. Като плюс е, че оставаш насаме с мислите си, нещо, от което всеки човек има нужда.Първоначално написано от portofc98
Пич,да ти имам проблемите..натам живота ще става много по-гаден..Не се коси толкова.
Believe in yourself.
Абре, младежо, я започни да се занимаваш с нещо градивно. Почни да спортуваш. ( нещо сериозно, не ФутБолЧиИ ) Започни да свириш на нещо. Рисувай. НАМЕРИ СИ ЦЕЛ В ЖИВОТА. И се стреми към нея, вместо да говориш глупости по форумите. Проблеми ?! Да миеш чиниите и да пускаш прахосмукачката ? Ами ако трябва по 8 часа да работиш, и да учиш едновременно с това , цял учебник, от-до, а ? Ами ако нямаш пари да си платиш квартирата ? Замисли се...
А, що бе, една от класа точно така си хвана гадже... за 1 седмицаПървоначално написано от thegreenzombie
Споко, всички пубери се чувстваме така.
Първоначално написано от IncendiaSanctus
и така : свиря на китара, играя волейбол, срещам се с приятели доста често ... всичко е окей само заради момата дето я харесвам ми е малко кофти ама ... за*би
PORTO F.C.