.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Живот

Живот

Егати драмата е тоя живот като се има предвид, че съм само на 13... Любов, приятели, даскало и т.н.
    На един 7класник тия години протичат много идиотски... отиваш на училище - приятели, псувни, побой и т.н. и т.н. след училище виждаш се със бившето си гадже, което си харесвал само заради циц**е... истинската ти любов, която пък те мисли просто за добър приятел ходи с най-добрия ти приятел. У вас майка ти те занимава с простотии като миене на чинии, прахосмукачки и т.н. Имам чуството, че съм на 25 ... И вашия живот ли е такъв по дяволите?!?!?!
    PORTO F.C.

Супер фен Аватара на kindergarden
    Само едно мога да кажа :

да и на мене ми се иска да го кажа...
    PORTO F.C.

Град
    Пловдив
    Пфт,големи проблеми имаш....от пубертета е,споко

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    И аз съм така ..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee
    И аз съм така ..
    и даже слушаш грийн дей
    PORTO F.C.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от portofc98
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee
    И аз съм така ..
    и даже слушаш грийн дей
    Естествено
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мислех си, че само аз съм така :дд
    Френски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те те питат
    Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...

anonymous708973
    Guest
    Така ти минава денят на седмокласник?
    Щото моят минаваше в зверско решаване на тестове.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Така ти минава денят на седмокласник?
    Щото моят минаваше в зверско решаване на тестове.
    чакай бе пич 20 септември кви тестове ???
    PORTO F.C.

Супер фен Аватара на gabsit000
    а кво те чака от сега нататък ...... :X:X:X ти ако се оплакваш за тия неща..по-добре си тегли ножа..живота ще става все по-труден и скапан и на никого няма да му е зор товa изнася ли ти или не ..така че успех ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Момче , я се осъзнай. На 13 си си , а говориш все едно си вече на 30 и си се отказал напълно от живота. А и въпросната "истинска любов" надали е такава, но няма да се впускам в подробности.

Животът ти е такъв , какъвто си го направиш. Стегни се. Никой не може да те накара да направиш това , което не искаш.

За момичето - трябва да приемеш това , че тя харесва най - добрия ти приятел и явно са си щастливи , не се бъркай в чуждите взаимоотношения.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на elysunny

Re: Живот

Егати драмата е тоя живот като се има предвид, че съм само на 13...
    хм дам, дотук четох

Мега фен Аватара на TheBeliever
    След години ще се молиш за такъв живот и такива "проблеми".

На този етап драмата е само в твоята глава. Като пораснеш ще го осъзнаеш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    пфф... да ти имам проблемите да харесваш 13-годишна заради циците си е направо постижение
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    а кво те чака от сега нататък ...... :X:X:X ти ако се оплакваш за тия неща..по-добре си тегли ножа..живота ще става все по-труден и скапан и на никого няма да му е зор товa изнася ли ти или не ..така че успех ..
    +

Това да помагаш вкъщи не е проблем, зависи ти как си го правиш. Пък и по този начин ти се изграждат навици,характер.

аз си и знаех, че половината от отговорите ще са мрън-мрън...
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Момче , я се осъзнай. На 13 си си , а говориш все едно си вече на 30 и си се отказал напълно от живота. А и въпросната "истинска любов" надали е такава, но няма да се впускам в подробности.

Животът ти е такъв , какъвто си го направиш. Стегни се. Никой не може да те накара да направиш това , което не искаш.

За момичето - трябва да приемеш това , че тя харесва най - добрия ти приятел и явно са си щастливи , не се бъркай в чуждите взаимоотношения.
    хаха тва за най-добрия ми приятел даже и напоследък не ми пука нито за него, нито за нея чакам си шанса и тва е
    мерси за отговора, най-свестен е
    PORTO F.C.

Добре де, нали знаете, че всеки има различни проблеми/ "проблеми" и за всеки неговите са си "НАЙ" ... Отделен въпрос е, че човек трябва да знае, чее (колкото и клиширано да звучи) винаги може и по-зле. :P
    Френски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те те питат
    Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    пфф... да ти имам проблемите да харесваш 13-годишна заради циците си е направо постижение
    Що бе, може пък да си е надарено момичето

Не, иначе това определено не ми прилича на нормален живот на седмокласник... май работата е ти е на принципа "обича ....., обвързан с...., а тайно иска ......"

Супер фен Аватара на badsector

Re: Живот

...У вас майка ти те занимава с простотии като миене на чинии, прахосмукачки и т.н. ...
    Мен пък ме кефи да мия чиниите и да пускам прахосмукачката. Готино е веднага да видиш резултата от труда си. Като плюс е, че оставаш насаме с мислите си, нещо, от което всеки човек има нужда.

Голям фен Аватара на dami666
    Пич,да ти имам проблемите..натам живота ще става много по-гаден..Не се коси толкова.
    Believe in yourself.

Абре, младежо, я започни да се занимаваш с нещо градивно. Почни да спортуваш. ( нещо сериозно, не ФутБолЧиИ ) Започни да свириш на нещо. Рисувай. НАМЕРИ СИ ЦЕЛ В ЖИВОТА. И се стреми към нея, вместо да говориш глупости по форумите. Проблеми ?! Да миеш чиниите и да пускаш прахосмукачката ? Ами ако трябва по 8 часа да работиш, и да учиш едновременно с това , цял учебник, от-до, а ? Ами ако нямаш пари да си платиш квартирата ? Замисли се...

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    А, що бе, една от класа точно така си хвана гадже... за 1 седмица Споко, всички пубери се чувстваме така.

Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus
    Абре, младежо, я започни да се занимаваш с нещо градивно. Почни да спортуваш. ( нещо сериозно, не ФутБолЧиИ ) Започни да свириш на нещо. Рисувай. НАМЕРИ СИ ЦЕЛ В ЖИВОТА. И се стреми към нея, вместо да говориш глупости по форумите. Проблеми ?! Да миеш чиниите и да пускаш прахосмукачката ? Ами ако трябва по 8 часа да работиш, и да учиш едновременно с това , цял учебник, от-до, а ? Ами ако нямаш пари да си платиш квартирата ? Замисли се...
    и така : свиря на китара, играя волейбол, срещам се с приятели доста често ... всичко е окей само заради момата дето я харесвам ми е малко кофти ама ... за*би
    PORTO F.C.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си