California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Той търси работа от както е завършил.Пуска обяви навсякъде,аз също съм му пускала,ходил е на интервюта,но не го избират.Сестра му има връзки,но е толкова гадна,че ей така нарочно само го залъгва.А той сега е студент редовно и не може да си зареже ученето за да работи.ОСвен това и неговите били против.Много сме се карали за това с него и вече ми е неудобно.Сериозно ви казвам,не си измисля управдания,защото много пъти съм била свидетелка,че казва истината.Имаше трима приятели ,и тримата само го залъгваха,че имат работа при тях и тн.Звънял им е всеки ден,но никой не го потърси.
А тази,която има претенция какво да работи е майка му,хем за нея и хем за него.Отвратителна е....
Знам,че няма какво да направя,но вече не знам какво да си мисля...А той е ужасно свястно момче и нашите го харесват и тн.Единственото лошо нещо,което майка ми е казвала за него е точно това,че според нея не е нормално родителите му да се държат така с него и един вид да го зарежа понеже не ми трябвало такова момче...още повече,че трябвало да си търся някой богат.Аз не искам богат,искам него