California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
АМи в много неща.Не мога да дам точно определение,но е работлив.Понякога помага на едната си баба с егати хамалския труд на село ,правил е ремонт на тоалетната на баба му сам и тн.Работил е като доставчик,не е с вързани ръце и е контактен.Не знам и аз защо не го взимат на работа.Ужасно чудно ми е и постоянно споря с него за това,че ако има желание ще си намери,нооо осъзнвам,че не е толкова лесно.Вярно е че много хора работят и учат,той е търсил почасова работа и като доставчик но и родителите му много го прецакват и стават едни скандалии...И той е на мнение,че щом не му дават нормални пари трябва да си намери работа.Каза само,че не може да си намери редовна работа,защото трябва да ходи и на лекции за това си търси почасова.Направо не мога да повярвам колко двулични хора има.Приятели с които се познава от години и само го лъжат,всеки гледа за себе си...
А за парите,които техните му дават,нещо от сорта на 3 лв на ден при положение,че е цял ден в университета,използва стол за да му е по евтино...пак е нормално да не му стигат.И постоянно трябва да се кара с тях и да им обяснява,че с толкова пари за цял ден нищо не става.Като излиза с мене майка му му дава 2 лв...добре че е баща му да му даде още малко.Аз не казвам,че искам винаги да ми плаща сметката ама нали се сещате колко е абсурдно.Иде ми да ги убия тия родители неговите.