.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Проблем с цикъла

Здравейте,Въпроса ми е следния цикъла ми закъснява с един ден трябваше да ми дойде на 19 този месец.Последно правих секс на 11септември и то с презерватив и се чудя защо ми закъснява?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Това е само 1 ден, какво се плашиш толкова? Щом е било с презерватив и той не се е скъсал какво се шашкаш? Не си бременна! Иначе цикъла може да закъснява от куп други причини - смяна на климат и надморска височина, стрес, пътуване и тн. и тн.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Това е само 1 ден, какво се плашиш толкова? Щом е било с презерватив и той не се е скъсал какво се шашкаш? Не си бременна! Иначе цикъла може да закъснява от куп други причини - смяна на климат и надморска височина, стрес, пътуване и тн. и тн.
    +

Като вземете да се шашкате заради некви си 1-2 дена...
    Щом е нямало гафове по време на секса от какво се тревожиш.
    Айде дишай и не се притеснявай, че също оказва влияние.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Много ви благодаря,ще го имам на предвид!

Фен
    Закъснението на цикъла може да се дължи на много фактори. Възможно е от загубата на килограми, ако си била на диета или нещо подобно, но според мен е от промяната на сезоните, на температурите. Сега настъпи есента, което оказва влияние веднага. Не се шашкай, щом не е бил рисков акта, няма как да си бременна. Успех!
    mom4e sam

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Някога чувала ли си презервативите да се ползват за красота?!!!Щом презерватива не се е скъсал ,не си бременна.Причините за закъснението могат да са доста.Да се беше запознала с тях по-рано ,вместо да се вкарваш във филми.И все пак:
    Много фактори оказват влияние върху МЦ.
    Може да ти закъсненее поради стрес/притеснение/депресия,лечение с антибиотици,смяна на климат/сезон,гинекологичен проблем ,пътуване,диета,и още ред други причини ,които оказват влияние върху твоя организъм.

Много Ви балагодаря ,и за отговорите вече ми дойде! Ключ моля!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си