- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с цикъла
Здравейте,Въпроса ми е следния цикъла ми закъснява с един ден трябваше да ми дойде на 19 този месец.Последно правих секс на 11септември и то с презерватив и се чудя защо ми закъснява?![]()
Това е само 1 ден, какво се плашиш толкова? Щом е било с презерватив и той не се е скъсал какво се шашкаш? Не си бременна! Иначе цикъла може да закъснява от куп други причини - смяна на климат и надморска височина, стрес, пътуване и тн. и тн.
Закъснението на цикъла може да се дължи на много фактори. Възможно е от загубата на килограми, ако си била на диета или нещо подобно, но според мен е от промяната на сезоните, на температурите. Сега настъпи есента, което оказва влияние веднага. Не се шашкай, щом не е бил рисков акта, няма как да си бременна. Успех!![]()
mom4e sam
Някога чувала ли си презервативите да се ползват за красота?!!!Щом презерватива не се е скъсал ,не си бременна.Причините за закъснението могат да са доста.Да се беше запознала с тях по-рано ,вместо да се вкарваш във филми.И все пак:
Много фактори оказват влияние върху МЦ.
Може да ти закъсненее поради стрес/притеснение/депресия,лечение с антибиотици,смяна на климат/сезон,гинекологичен проблем ,пътуване,диета,и още ред други причини ,които оказват влияние върху твоя организъм.
Аз.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!