- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Помощ !
Не ми се живее .. Писнало ми е от всичко и всички![]()
![]()
Някак всичко е наопаки
От момчето, което харесвам до приятелите ми и неприятелите ми !
Какво да правя ?? Няма защо да живея ..
![]()
![]()
Кучка съм била ?!
Всеки си има характер..!!
Уличница съм била ?!
Ее..по покривите ли да вървя..!?
Всяка вечер съм била с различни мъже..!!
Ми откъде да ги взема еднакви..?!
Спала съм с мъже..!!
тЕ Оставят ли те да спиш ;d ?!
Маалка си още! Успокой се ще ти мине след някоя друга година. Кажи си майната му на всичко и си живей живота защото няма друг път да го живееш!
това се нарича ПУБЕРТЕТ!
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Е кво като е на 14 бе?Първоначално написано от GreatMu
Да няма правила на колко човек най-рано може да се влюби...пхахах, отворко.
какви радостни коментари просто нямам думи
зарадвахте мее..
![]()
Кучка съм била ?!
Уличница съм била ?!
Спала съм с мъже..!!
На 14 трябва да се чудиш коя готина книга да прочетеш, кое ново място да посетиш, как да се запознаеш с още печени и готини приятели, а не да се депресираш![]()
То бива акселерация, ама да се отчайваш от живота още преди да си го започнал, не е на добре![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
[quote="GreatMu"]С три ръце подкрепям !!! Особено последното изречение.Първоначално написано от mitternacht
На 13-14 станали, мама им се скарала, приятелките не й звъннали, момченцето от съседния клас си хванал гадже ии..света свърши. Я се стягайте! Къде къде има по-нещастни и бедни от вас..![]()
Ходиш по тънък лед. Внимавай с изказванията си.Първоначално написано от GreatMu
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това, че на 14 не можела да обича беше най-тъпото нещо, което съм чувала... Който го казва тва според мене е човека, които и на 100 да стане няма да може да обича :Р
А по темата - прави нещата, които те радват, разсейваи се от проблемите.. и дори сега да ти се струва, че нищо няма смисъл, скоро ще видиш, че не е така и отново ще си щастлива![]()
И аз бях така преди около година.Бях супер депресирана,но се справих.Имаше (и продължава да има) хора които всячески се опитват да ми скапят настроението и всичко останало,но си казах "защо трая да ми пука!?" така де твоят случай може да е друг просто ти давам пример с моя.След време ще ти мине.Аз честно казано сега като се сещам какво съм правила тогава...смешно ми става.
Ееее, то пък голямо чудо станало. Какво се излагате "писна ми да живея.. бла бла бла". Има наши връстници, които са къде, къде по-зле. По света има деца, които няма какво да ядат, а вие се оплаквате, че някой ви е "нахранил" или ви пренебрегва.Всеки има лоши и хубави дни. Като порастнем ще се смеем на проблемите ни в тийнейджърските си години. Не се отчайвайте, животът има и много хубави страни
![]()
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
Е айде стига![]()
Всичко се оправя с времето.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
знам че сега всички ти опяват как има толкова много трудности в живота а това е нищо. на твоята възраста съм и знам какво казват върастните и какви са им коментарите, тези на 17-20 също не са много съпричасни. да не ти пука просто карай го през просото и това за приятелите....не всеки намира приятели в даскало има след това кожеж и т.н. спокойно само и след 1 седмица съм обедена че ще си ок. за мен също е труден момент и гледам да споделя на някого, така ми олеква. намери някой с който да си говориш и ако няма такъв, което не ми се вярва, за това е интернет можеш спокойно да си споделиш без накой да те познава.
Всъщност нямам с кого да споделям![]()
Но все пак ще изчакам момента, в който ще се почуствам по-добре ..
Кучка съм била ?!
Уличница съм била ?!
Спала съм с мъже..!!
Аз също съм била на 14 и съм си въобразявала, че обичам някого. Сега като погледна назад просто си мисля "аз съм ревала заради някакъв пикльо дето дори не съм и познавала... wtf?!?!??!?!".Човек за да обича някой друг, трябва първо да обикне себе си. За да обикне себе си трябва да се самоопознае. На 14 повярвай много не се познават...Първоначално написано от Forest_girl
Първо да се научи да обича и уважава мама и тати, после да го мисли.![]()
Що ли си мисля,че като останеш сама у вас си депресе ама като излезеш от вас все едно е друг човек?Първоначално написано от MimiinkaUe
Извод:излизай повече и си намери приятели.Хората не хапят.
ало ти някога да си бил влюбен???Е ЯВНО НЕ!!!Явно незнаеш какво е да обичаш и то да се влубваш в него/нея всеки път в който погледнеш очите му/и ...любовта не пита на колко си години тя въобще не пита нищо просто идва.(НИЩО ЛИЧНО,ама явно никога не си бил влюбен/а !!)Първоначално написано от GreatMu
точно така !!!Първоначално написано от theseveredgarden
![]()
човече по-спокойно между любов има много голяма разлика!!!Това,че обичаш някой незначи ,че ще правят секс на 2 ден след като се запознаят.Мисля,че всеки е наясно,че за секс на 14 е рано,но никога не е рано да обичаш!!!и много си извратен/а само за ебане мислиш!!!Първоначално написано от GreatMu
Всеки в определен период се чувства така .. Споко, ще ти мине
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...