.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: brother

brother

Здравейте от известно време имам различни проблеми с принтера си BROTHER DCP-357C.Започна се преди няколко месеца когато започна да принтира цветни картинки или когато нещо се копираше вадеше на черти.След това когато започвах да сканирам най-много да сканира една страница и спираше след това много трудно се включваше пак,а сега вече изобщо не се включва и свети копчето PHOTO CAPTURE преди е светело,когато няма хартия или има такава заседнала.Изключила съм го от тока както и от компютъра оставям го да почива,но нищо!Деинсталирах драйверите,за да ги инсталирам пак,но инсталацията не може да стигне до край,тъй като за целта трябва да се включи принтера,а той просто отказва.Гаранцията му е изтекла и ако някой е имал подобен проблем и се е справил по някакъв начин моля да ми помогне.вече идеите ми се изчерпаха Благодаря !
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Супер фен
    най - добре го занеси на сервиз да го видят, като гледам принтера не е с един проблем ... щом и изобщо не може да се включи не мисля че ти можеш да направиш нещо по въпроса ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    А сервизът е TNC, виж в Гугъл къде е адреса, на Иван Асен II беше някъде близо до румънското посолство. Ако не си от София, питай по телефона с кой куриер работят и е сигурен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си