Ще ви разкажа нещо,което ми се случи наскоро,но все още не съм забравила.Имах приятел с който бях около 2 месеца.Винаги сме се разбирали,споделяла съм му страшно много и му имах доверие.Виждахме се всеки ден и нямахме проблеми.Преди няколко седмици обаче аз бях на рожден ден и в същото заведение беше той,но на друга маса с негови приятели.Тъй като тази вечер не беше с мен,при мен дойде едно непознато момче.Запознахме се,говорих си с него доста време и той ме гледаше.Мислих си,че ще е бесен и ще ми се сърди,но всъщност нямаше нищо такова.След няколко дни пък негов приятел ме видя в колата на един мой добър приятел,който познавам от много време и дори е обвързан.Не знам дали е разбрал,но всичко си продължи нормално.Един ден той ме извика у тях.Бях спала с него много пъти преди това и знаех какво ще правим.Беше тъмно,и по принцип нямаше никой.Но когато ме съблече влязоха две момчета и бяха голи.Аз се шашнах ,не можах да ги позная.Започнаха да се приближават към мен,аз се изплаших взех си дрехите и тръгнах към вратата.Тогава той ме хвана с помощта на едното момче и насила ме хвърли на леглото,взе ми дрехите и обувките.Заплаши ме че ако не го надървя на едното от момчетата няма да изляза от къщата.Каза ми,че съм курва и ако не спя с това момче ще ме разправя навсякъде и на всичките ми приятелки и познати.Започна да ме обижда и накрая заключи вратата на стаята.Нямаше никаква светлина и крушката беше изгоряла.Всъщност момчето което остана с мен вътре беше същия с който се запознах преди няколко дни .Нямах представа,че се познават.Беше пиян и легна върху мен.С сълзи му се молех да ми помогне да изляза.Колкото и да беше пиян ме съжали.Разбрахме се,че ако не казвам на никой нищо за случилото се и забравя за това ще ми помогне. Излязох през прозореца не искам да коментирам в какво състояние.Хванах такси и се прибрах.От тогава не съм виждала никой от тях и на никой не съм казвала за случилото се.Мина почти месец,но не мога да забравя какво ми се случи.Сякаш е било сън.Виждах се и съм спала с други момчета,но не мога да забравя.Все още го сънувам как се държи мило с мен.Сякаш онзи боклук,който видях онази вечер беше друг човек.Не съм го виждала и не знам ако го видя как ще ме погледне.На никой не съм споделяла за това и ме е срам да казвам.Казвам,че сме се скарали и сме се разделили.Дори се чудех дали да пиша тук,но не издържах тъй като непрекъснато мисля за това и все още не мога да повярвам че ми се случи.