.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Хвалете се с нация, дръжте се за език, но живейте в пумийна яма- на идиоти няма как да им обясниш елементарни неща,
    Преди да се фукаш със знанията си по английски,СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО НА БЪЛГАРСКИ! пОмийна яма,а не пУмийна яма. пОмия,пОмияр.пОмийна яма. И когато се научиш да драскаш ГРАМОТНО НА БЪЛГАРСКИ, тогава се фукай колко добре знаеш английски! Очевидно английския го знаеш също толкова "добре" копкото и българския,тоест съвсем неграмотно! Първо станете ГРАМОТНИ и после ръсете простотии и хулете българския език,велики ми лингвисти!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Преди да се фукаш със знанията си по английски,СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО НА БЪЛГАРСКИ! пОмийна яма,а не пУмийна яма. пОмия,пОмияр.пОмийна яма. И когато се научиш да драскаш ГРАМОТНО НА БЪЛГАРСКИ, тогава се фукай колко добре знаеш английски! Очевидно английския го знаеш също толкова "добре" копкото и българския,тоест съвсем неграмотно! Първо станете ГРАМОТНИ и после ръсете простотии и хулете българския език,велики ми лингвисти!

Грамотно като теб ?
    С тоя капслок изглеждаш много мъжествено, за съжаление с тая рокля и грим се губи резултата.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Грамотно като теб ?
    С тоя капслок изглеждаш много мъжествено, за съжаление с тая рокля и грим се губи резултата.
    Каква рокля и грим??? Ооо,боже!!! Момче,спри да се дрогираш! Спри наркотиците! Че взе да говориш несвързано вече. И това вероятно е от тревата. Или от лепилата,които дишаш. Бог знае какво вземаш. Затова и постингите ти по темата са толкова странни.

Голям фен Аватара на I love Music
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Каква рокля и грим??? Ооо,боже!!! Момче,спри да се дрогираш! Спри наркотиците! Че взе да говориш несвързано вече. И това вероятно е от тревата. Или от лепилата,които дишаш. Бог знае какво вземаш. Затова и постингите ти по темата са толкова странни.
    Според мен е на LSD и халюцинира вижда монитора като мъж в рокля и с много грим

dim4ooou
    Guest
    Cлед като натисна Apply ми излиза това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си