- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бихте ли се махнали от Родния ви град?
Принципно в моя град повечето хора са отвратителни личности и това е единственото, което ме отблъсква. Но не за дълго.
Иначе уча в друг град, знам какво означава да се "махнеш" от родния си град. Не е лесно. Нито е особено приятно. Но пък отваря мирогледа, учиш се на много неща, ставаш по-широко скроен откъм социални контакти и пр. Щастлива съм, че имам възможността да се разнообразявам, ни винаги ще обичам родния си град най-много на Света. (:
Да!
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
С най-голямо удоволствие .... И ще го направя,живот и здраве ..![]()
Бих се махнала още сега ако имах тази възможност.
Градът сам по себе си е невероятен... красив, с неповторима природа и хиляди любими места. Той ще ми липсва и със сигурност бих се връщала за да посещавам местата, на които имам толкова много спомени.
Но за сметка на всичко това, хората които го обитават са повече от отвратителни. Толкова лицемери, толкова интриганти, злобни и завистливи индивиди на едно място няма никъде другаде, освен тук!
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
не от града а напрао от България
С нетърпение чакам всички, които искат да се махнат от България да го сторят...но имам известни съмнения, че максимум 5 % от дрънкащите наистина ще успеят.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Определено искам да се махна и за това са виновни хората, които срещам по улиците!
Да,бих се махнал!
Да не би да живеем в един град?Първоначално написано от onestar
![]()
Има ред фактори, дето искам - не искам, ме принуждават да се махна. Иначе си обичам града, едва ли някога ще спра да го обичам ;д или ще заобичам някой друг повече ;д няма смисъл да го хваля, всичко си ми харесва в него, ама никви шансове за развитие. Надявам се някой ден, ако не се върна да си живея пак тук, то поне да имам възможност да си идвам понякога.
the sky is the limit.
Да.. само ако ми предложат високодоходна работаИначе НЕ
![]()
Да.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
да
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
да и то скоро
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не искам, но ако нищо не се промени до 5 години /тогава завършвам/ ще се наложи![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
ами мисля, че не защото Варна е страхотен град най-добрия според мен![]()
DON'T LET THE SPIRIT OF ROCK DIE!!
Ооо, не .. в никакъв случай![]()
Никъде не мърдам, тука ще си седя![]()
.....
Е, шега естествено, след години кой знае къде ще ида да уча, къде ще се оженя и т.н.
Просто много си харесвам града!![]()
++++++++Първоначално написано от Shturrrche88
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Разбира се.Ако видя по голяма перспектива в друг
.Но никога няма да забравя откъде съм тръгнал!
![]()