- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво направих с девствената си ципа?
Значии имам въпрос относно девствената ципа...
Преди седмица вкарах половината си пръст.Вечерта,когато се избърсах имаше кръв?!Все още нямам цикъл,а и не може да е това,защото втори път кръв е нямало!?Възможно ли девствената ципа да бъде леко скъсана от половин пръст?!Не ми се вярва,но и цикъл нямам??От къде е тази кръв??Възможно ли е от спорт примерно,от резките движения да се скъса?Просто не мога да разбера?!Как ще се скъса от половин пръст?!Обаче и цикъл не е?Какво е??
П.П.Ако обичате без подигравки искам сериозни отговори,не мога да споделя на майка си,че съм се задоволявала !?
so sad ...
Благодаря за бързия отговор.Първоначално написано от miminko
so sad ...
Възможно е от спорта. Ако за първи път пробваш с пръст, е възможно да е от това кръвта. Там мястото е доста деликатно.
Просто не съм сигурна какво съм направила всъщност!Благодаря за отговора.Първоначално написано от Darinella
so sad ...
няма значение пръст ли ще е ...химикалка ли... спирала и т.н. явно ципата ти е прекалено тънка и явно се е скъсала при проникването на пръста ти във влагалището ..ако толкова те притеснява иди на лекар там със сигурност ще получиш адекватен отговор и съвет..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
За това питам,защото кръвта бе малко...нз дали има връзка,но съм питала майка ми за първия и` път и при нея е имало съвсем малко кръв,тоест такава и` е била ципата и може да е наследвено.Първоначално написано от gabsit000
so sad ...
Ами от много неща може да е . Може да си се одрала.Възможно и да си я разкъсала, но честно казано се съмнявам. То ако ставаше с 1 пръст и без никаква болка.... все пак при всеки е различно. Ако искаш иди на гинеколог , той ще ти каже,ако има нещо.
maDamn
Цикъл нямаш пръсти си тикаш...![]()
In a mad world , only the mad are sane...
чПървоначално написано от NoMore
Направих го от любопиство,защото една приятелка ми сподели,че го е правила![]()
so sad ...
+1Първоначално написано от granger
Не е задължително да се е скъсал химена, може да си се наранила и затова да си прокървяла.
пс и стига сте се водили по акъла на глупавите ви приятелки ....
Тя не ме е накарала да пробвам !! Просто ми сподели и реших и аз да опитам ?! Каквото и да е станало,каквато и да е причината да съм го направила,аз искам отговори от какво може да е тази кръв,а не съвети да не се водя по акъла на приятели !? И какво толкова бях възбудена,овлажнена и го направих??!Първоначално написано от DragonLady
so sad ...
Съвети и възможни причини вече ти казаха хората, това, че ти не ги виждаш е друг въпрос.
емм.. възможно е да си я разкъсала... даже доста е вероятно. Пък може и да е и друго...не се притеснвай....тва е една ципа... не е златна айде сега![]()
awerw♥
една приятелка може да ти каже че иска да скача от 10ят етаж да провери дали може да лети..ти дали ще я последваш.. ама все пак да се върна на темата не мисля,че има от какво да се притесняваш,щом кръвта е била малко...а и ако не продължи няма смисъл да се притесняваш..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
14Първоначално написано от cookie_master
so sad ...
Айде сега набийте момичето, за това, че се е задоволявало.
100 на 100 и вие сте го правили на тая вазраст, така, че задръжте си коментарите
По темата: Според мен не е нищо опасно и притеснително. Възможно е да ти е тънка ципата и да се е скъсала лесно.
как се вкарва половин пръст... решеш го на лентички ли, как?!??!?!?!![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Айде наръсехте момичето..
просто си си разкъсала химена с пръста.. на него малко му трябва.. това си направила...
пхахаха бахти малоумщината![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да нещо странно ли има?На баба ми й е дошло на 23 години.Първоначално написано от radie
so sad ...
Първоначално написано от ted4ty
![]()
Не се сдържах.. съмнява ме да си си разкъсала химената
т'ва все пак е половин пръст, не е цял, нито два. Ама пък може, кой знае ..
след това продължи ли да тече кръв?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
То това изобщо не е нормално...Първоначално написано от ted4ty
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!