- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво направих с девствената си ципа?
еми аз съм на 14,а не на 16 защо се шокираш,че съм на 14 и нямам?Първоначално написано от buzzzz
Кво значение има баба ми?Важно е на майка ми не съм ли праваНа нея й е дошло в 9-ти клас!!И до 16 е нормално...не е текло втори път и днеска опитах с цял и не беше трудно,в смисъл лесно влезе!
И ако обичате глупавите коментари ги пазете за себе си !!
so sad ...
Майка ти няма никакво значение. Кога ще ти дойде на теб няма нищо общо, с това кога им е дошло на цялата ти женска рода. Защото на майка ти може да й е дошло в 9ти клас, а на теб да ти дойде другия месец, сещаш ли се?Първоначално написано от ted4ty
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
трололо
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
аз не казвам,че ще ми дойде също в 9-ти клас,простоПървоначално написано от Shturrrche88
тя няма цици,логично е и аз да нямам ;; дошло й е късно,логично е и на мен да ми дойде късно!Все пак дъщерите приличат на майките си!!
so sad ...
Да, моята майка е 150см висока, аз съм 165см, тя е доста слаба, аз съм по-едра...на нея й е дошло в 7ми клас, на мен в 4ти...просто всичко едно към едно...Първоначално написано от ted4ty
![]()
![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Добре де,в крайна сметка това няма значение,много се отклонихме от темата...Първоначално написано от Shturrrche88
so sad ...
Еми нали и аз това ти обяснявам, е няма никакво значение.
Мисля, че получи достатъчно логични отговори по темата си...
Поне аз не съм чувал за момиче което никога не и е дошал никога .Не се притеснявай .
=] Момче
абе момиче спри с тая твоя майка и тая твоя баба,тъпо е.
ти си на 14 и не е нормално да ги вкарваш във всяко изречение,малко самостоятелност и лично пространство не вреди на никой
lalala
23Първоначално написано от ted4ty
Вече им идва на по 10 , а ти си на 14 и нямаш
![]()
radie айде стига!До 16 е нормално !!Аз какво да направя,че вече им идва на момичетата на по 10 годинки,еми още по-гадно пък за тях!ДА!!На 14 съм навърших ги преди 3 седмици и нямам?!Да не зависи от мен кога ще ми дойде??
so sad ...
О, хайде стига. Отговориха ти на въпроса, а никой тук не го грее на майка ти, на баба ти, леля ти или на теб кога им е дошло или не им е. А вие стига сте били в шок, че на 14 няма цикъл, не е странно, да ви кажа. Темата се заключва.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire