- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момчетата (въпрос)
Момчета, споделете с нас... какъв тип момичета харесвате:
примерно, кифли, метъли, умни, красиви, тъпи, с големи гърди, слаби, руски, черни... с чувство за хумор и т.н. а който иска, мога и да му разкажа за себе си, и макар че съм против връзките по интернет, има много щастливи двойки, които са се запознали по нета![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Ами разкажи де ...
Иначе по темата : нямам критерии , като си ми хареса човека ...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
аз по принцип грозни харесвам ама като няма такъв отговор писах красиви.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Задължително е да има някой в главата. Най-добре да има логическо мислене, да не действа импулсивно при важните решения и да не се чуди по един час коя буца сирене да вземе. Да не носи никакъв грим и да използва здравословна козметика. Да се грижи за тялото си - храна, спорт, хигиена. Да е вярна. Да не слуша долнопробна музика - метъл, чалга, рок, поп и т.н. Да слуша джаз, трип хоп, chill out, минимал и др. Да не пуши, да пие рядко и да не се напива, освен, когато сме сами. Да е перверзна в леглото, да се познава достатъчно добре, за да знае как сама да си достави нужното удоволствие. Не държа да е супер красавица, предпочитам да е чаровна. Да не е материалистка. На първо четене това се сещам, после сигурно ще има още![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Eххх какви реклами какво чудо! А пък момчетата- еб§х му и изискванията. Не е ли правилният отговор: Искам да бъде такава, каквато да я заобичам...?
Добре де, а защо търсиш точно по този начин? Така с вид обява няма да си намериш някой сериозен. По-скоро попиши във форума, опознай хората, харесай си някой по постовете му и се запознайте.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Харесвам момичета, които са умни и интелигентни, имат собствено мнение, мога да науча нещо от тях и не се съгласяват непрекъснато с мен. Накратко - трябва да ми е интересна.
На външен вид - привлекателно телосложение (в нормите), минимум 1.65 и дълга коса (черна или кестенява), биха ми направили впечатление.
Човек никога не знае какво ще му се падне, та за тва говоря възможно най-общо. В търсене на половинка съм![]()
Еми, знам, ама... (нещо не ме забелязва човекът!) ей така, да убия времето, щото гледам, че и други хора правят такива... и реших да се позанимавам. И определено не се опитвам да си намеря приятел по нета... Гадост!! Просто искам да знам какво мислят момчетата по въпроса!Първоначално написано от SisiStrange
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Напраи си fb и виж как ша си намериш![]()
Ağlama yağmıur gozlum ben bu derdı
Аз си я представям с черна коса, изпепеляващи очи, умна,различна от другите,неповторима по свой си начин.Не искам да е анорексичка ама да не заема да стола с баджатците си.Весела,грациозна и мила.
Това за сега ми стига и разбира се че ще направя и някой-друг компромис.
Но,другите са прави, не си пускай такива обяви защото ако не знаех че си на 13, щях да те помсля за отчаяна,самотна кифла чакаща следващия тъпак. Лично аз като момче такива кифли и лигли не харесвам.
No one can make you feel inferior without your permission.
Айде, бе, всички ми се нахвърлихте! казах ви, просто искам да чуя мъжко мнение. Иначе и аз мразя такива депресирани кифли, дето си търсят гадже по нета...![]()
![]()
![]()
![]()
Нелепи са ми
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Много си тъпа, Сашке.
Според подписа, нали.
Първоначално написано от AnotherDay
![]()
Ей, Саше, Саше...
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Благодаря ти, АДМИНЕ, на тийнпроблем.нет. Имам какво да правя в скучната съботна вечер когато приятелите ми заминават за чужбина, бачкат или просто са пияни от 2 часа някъде.
Па сега, бе кви са тея глупости от вас бе? Кифли, мифли, метълки. Па тея мият ли си мишниците изобщо последните?
Бахти, що момчетата трябва да харесват определени момичета.
Ми последната дето помня беше средно висока с руса коса и зелени очи, след нея кестенява с кафеви очи, после чернокоса със зелени очи пак и сега пак кестенява с кафеви очи, ама нисичка, ама сладичка.
Айде бе я ходете гледайте спайса или пийте бири ми не пишете глупости във форума като мен.
Радвам се, че ви правя смеха тая вечер. Все пак съм се отдал на форума за да стопля от 5 до 10 женски сърца, които после да въздишат по мен, че съм зает...
На мен пък винаги ми е било интересно колко от момчетата ще си изберат едно ''мъжко'' момиче. Смисъл имам предвит ако ви се изтъпята така пред вас две момичета: едното високо, гримирано, токове, прически а-у, а другото семпъл грим, кецове, и примерно една проста права коса.![]()
брато ако мойта не е с кецове вядя винкела от ръкава и и късам ушите, пък ако е с токче и го забивам в десятката направо. може и накриво.
Балът с маски е две преки по-надолуПървоначално написано от AnotherDay
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#2375580
Невероятно.
о колко съм ти благодарен, че си загуби времето и си изхаби тока да търсиш някви теми от..... боже господи! Преди 4 години! леле майго, машина на времето.Първоначално написано от Lelouch