- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете на поредния задръстеняк..
Не знам дали темата ми е за този раздел, ама в 'секс' е пълно с простотии и реших, че тук ще получа по-добри съвети.
Ситуацията е следната:
На рожден ден/събиране е пълно с готини момичета. Супер. Една от тях ми харесва и решавам, че трябва да действам... виждам я, седнала на сепарето, отивам при нея и.. и май, каквото ѝ да кажа, звучи много глупаво и не ми обръща (почти) никакво внимание.. явно точно там ми е проблемът, че нямам никакъв подход..
Много хора са ми казвали, че трябва да послушам вътрешния си глас.. еми добре, ама идиота му с идиот като си мълчи като пън, накрая пак epic fail :\
Пускам тази тема, защото искам да разбера какво правите в този момент, да обменим малко опит (така де, аз да се поуча от вас, аз май нямам какво да обменя). Сигурно звучи доста тъпо и отчаяно, ама вече го избивам на комплекси, когато заговоря за това с приятелите си..
Ии.. знам, че съм задръстен, страхлив или там още каквото се сетите, ако ще пишете само това в коментара си, по-добре не се хабете..
Благодаря ви предварително![]()
не си мисли, че си идиот, щото и другите ще те приемат като такъв
трябва практика, щото с нея идва опитът![]()
REGGAE BOOM <3
Какво толкова ви е страх? Да не ви отрежат ли?
Отиваш, пробваш се, ако не стане не го взимаш при сърце, а отиваш при другаПросто не му вкарвай толкова много мислене.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Всъщност самоувереността в една такава ситуация е от съществено значение...така че..
Идиот,задръстеняк,мухльо,с рахливец,шубе,никъв чеп не стаа от тебе,малоумник,идиот,жалък, тъпак... за нищо друго не се сещам деба![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Като не си самоуверен ти личи и от там ти произхождат проблемите. Не казвам, че трябва да се държиш сякаш си хванал Господ за шлифера, де, ама ти трябва смелост.
Да не говоря наизуст, кажи като цяло 'къв ти е подходът, как ги заговаряш...
Eми не знам много добре си се изразил, че да ме накараш да отговоря.Трябва ти самочувствие, отпусни се, малко по-така.Прави каквото си знаеш, пък ако не стане-има и други в сепаретата май?Така че по-смело.Може просто момичето да е малко борсук, пробвай с друга и ще разбереш как ставаПървоначално написано от a7sv
![]()
Самочувствие е отговора, дори да е доста високо, е по-добре от нищо.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
И от какво те е страх? Да не те отрежат? Боже и на най-красивите се случва. Не е болка за умиране момичета много... Грешката ти е в това, че се мислиш за идиот покажи самочувствие, че се харесваш и повярвай ми ще имаш успех![]()
In a mad world , only the mad are sane...
а и не прекалявай с говоренетоПървоначално написано от skate
Не те знам задръстеняк ли си, какъв си, ама ако сам не си помогнеш никой няма да ти помогне. И все пак- 100-150 грама уиски колкото да се завъртиш и отпуснеш. Дерзай
Я кажи какво си й казал![]()
Правиш си купона и чакаш. Ако някоя от мацките покаже интерес и сама тръгне към теб, тогава действаш. Но ти да тръгнеш да сваляш няк'ва дето грам не я интересуваш...
точно от определенията,които дсваш за себе си ..от там идва и неувереността в това да заговориш момичето или по-точно как да я заговориш..трябва да имаш самочувствие и стимул да тръгнеш към даденото момиче ..не да тръгнаш с мисълта "тя пак ще ме отреже" .. дори и да те..не е единствена даваш следващата..повече надъханост от твоя страна и супеха ще те споходи..успех![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
благодаря за съветите.. мислех си, че има някакви техники, но.. като се замислих наистина няма логика в тях, ще започна по-често да правя опити, без да го мисля кой знае колко, благодаря ви отново![]()
Просто си грозен. Ако беше хубав... момичетата сами щяха да идват при теб, да търсят вниманието ти, да искат да се запознавате... Ако си хубав... каквото и да кажеш е готино, ако си грозен... каквото и да кажеш е задръстено.Първоначално написано от a7sv
Не го слушай тоя идиот.Първоначално написано от PotniqGuz
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Тоя метод се уповава главно на разчитане на мнооого слаби сигнали от страна на момичето, примерно, че те гледа мааалко по-дълго от обичайното. Ако не е добър, дори няма да ги улови.Първоначално написано от badsector
Зависи ти какъв си като личност сред приятели, ако пред тях си забавен а с момиче не можеш, приятелите са твоя коз. Един от начините да грабнеш вниманието на едно момиче, е да разговаряш със заобикалящите я хора. Тъй като целта ти не е да зарибяваш тях, а нея ще ти е по-лесно да започнеш развите на разговор с тях и да изразиш себе си. Тайно малко по-малко се вслушвай в това, което тя говори за да разбереш в момента какво я вълнува и същевременно да се отпуснеш вместо да се натоварваш с това тя как ще реагира, какво да кажеш и глупости. А ако тя мълчи и не обелва нищо, тогава измисляш нещо рисковано (питаш я нещо свързано с купона) абе сега не мога да ти дам много идеи, защото зависи от момента какъв е... Само ще ти кажа, че ако е няква кифла недей да си правиш шега от сорта (какво мислиш за кризата с гъзта) ще и дойде като АРМАГЕДОН и какво мнение ще си искара за теб неможе да си представим дори. (доста съм неграмотен не се сърдете плийз
)
Разбира се. Нека да се научи да не мисли само за себе си, ами да е наблюдателен.Първоначално написано от PinkPan7her
Не съм съгласна. Мен лично хората с прекалено високо самочувствие ме отблъскват.Първоначално написано от awerw
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ае братле майната им на всички.като отидеш на някой купон не мисли кво сме ти казали ние,въобще не мисли нищо натоварващо.Правиш си квот ти е кеф,като видиш някоя мацка пробваш там кот ти дойде на момента пък ако не стане майната й.човек се учи от грешките си
айде живи и здрави![]()