.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Високи токчета

Здравейте ! Обожавам високите токчета и почти всеки ден съм на тях.. Харесва ми как изглеждат краката ми и всичко .. НО искам да попитам високите токчета вредни ли са за здравето на краката ни ? Вярно ли е , че причиняват разширени вени ?

Моля , ако има още някои девоики, които обичат високите обувки и ги носят ежедневно да споделят мнението си

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Не нося високи обувки! вредни са
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Обожааавам!! По принцип на по-ниско от 16 не стъпвам. Или на равно или на свястно токче!! Но последно време се качвам на цели платформички и даже онзи ден си взех едни като ботички, черни страаашни!! Причината да ходя на платформи е, че усещам някаква болка между глезените и началото на пръстите... Наистина си мисля, ч е от обувките... Но нищо не може да ме спре да ги нося и да ги обожаавам!!!
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Според мен си е вредничко постоянно да ходиш на висок ток. Има риск костите да ти се изкривят както и това, което спомена и ти: разширени вени. Да ходиш на ток е много по-изморително и си натоварваш излишно краката. Кеца му е майката!

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

ооо НЕ МОГА без токчета Наистина обаче не е много хубаво да се носят всекидневно (особено ако имаш плоскостъпие или нещо такова)

Цитирай Първоначално написано от mimiinka
    ооо НЕ МОГА без токчета Наистина обаче не е много хубаво да се носят всекидневно (особено ако имаш плоскостъпие или нещо такова)
    +++ И аз избягвам да ги нося прекалено често.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз с равни обувки като бях си счупих крака, пък ако тръгна редовно на токчета, не знам просто Харесва ми как стоят, но не нося често, пък и с този крак едва ли скоро ще сложа.

Разликата е, че като се носят разни обувки се натрупват мъртви клетки (мазоли) в петата, а като се носят токчета - в предната част, възглавничките, защото тежестта пада на различни места. За по-сериозни вреди, не мога да кажа нищо.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    На токчета си по-изправена и имаш по-стройна фигура. Проблемът е, че след 40 години ще имаш проблем със ставите на краката или кокалчетата от прекалено високите обувки. Пример е Виктория Бекам и моята рода.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си