.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Случвало ли ви се е

Случвало ли ви се е да ви обидят, че сте грозни, но вие според вас и според вссички други хора да сте си красиви.....В миналото уч-ще постоянно го правеха наричаха ме и сдухана зубърка, казвали са ми, че имам мустак а аз такова нещо никога не съм имала... А сега в новото уч-ще а и извън него някои момчета ме харесват (разбрах го)....Работата е там, че се случи непосредствено след като се скарах с една и мисля, че тя беше настроила всички, защото не може в едно уч-ще да не ме харесват и обиждат, а в следващото-обратното... Не знам дали е възможно просто да съм се променила или е наистина заради момичето, с което се скарахме. Яде ме отвътре, защото никога досега не съм имала по-ниско самочувствие от сега...

Споко бе , к'во ти пука
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Цитирай Първоначално написано от stteLii
    Споко бе , к'во ти пука
    Лесно им е на тези които не са преживявали всичките обиди.......

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Не им обръщай внимание.Те или са идиоти които завиждат или са слепи
    А това ти трябва да го прецениш-дали е заради скарването или просто старите ти приятели са били идиоти.Бъди себе си и всичко ще се оправи

А да....също и че свиря на чело...Но аз пак си слушам готина музика.... Не ги разбирам мамка му

Цитирай Първоначално написано от HiGuysWhatsUp
    Споко бе , к'во ти пука
    Лесно им е на тези които не са преживявали всичките обиди.......
    Чудно,от къде знаеш,че не съм преживяла същото ?!
    Абсолютно същото нещо съм преживяла..в старото ми даскало имаше 2-3 човека,които ме обиждаха,а другите ме харесваха.. А сега в другото даскало ме харесаха още от 1вия учебен ден.. Затова ти казвам да не ти пука..
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Обиждали са те няколко месеца - голям праз.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Споко бе , к'во ти пука
    В яда си са ме обиждали няколко пъти така ... Честно да ти кажа през *** ми е.Да си говорят не ми пречи.Никой не е перфектен все пак да гледат тях си
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си