- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Харесвате ли някого от училище?
Да![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
+Първоначално написано от Pamaa
![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
и не от моя класПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
theo <333
Сейм хиъ.Първоначално написано от xxKiFlAxx
Ти не беше ли оназ, дето всички й бяха под нивото, а тя беше най-гениалната в цялото даскало?Първоначално написано от TheBeatles
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Първоначално написано от autista88
Защо всички мислят по този начин за мен?
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Колко си заблудена..Първоначално написано от TheBeatles
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Защото се изкара тази, с най-високите оценки, на която и дават ключа от класната стая, която е любимката на учителите и, че с нея не може да се говори. = ]Първоначално написано от TheBeatles
Не .. и за сметка на т`ва иронията на съдбата - харесах си 2ма от старото ми даскало..![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Ми не... то в мойто даскало на 20 момчета по 1 момиче да има, но пък от старото даскало си харесах 1...
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!