Продавам нови LED часовници, 2 основни категории:
1.цена 35лв.
2.цена 60лв.
гаранция 3 месеца за производствени дефекти (часовниците са проверени по няколко пъти)
35лв - силикон/гума LED часовници с програмируем (чрез бутоните) scroll/течащ надпис до 16 символа!
функции: час-ам/рм, дата, scroll надпис.
7 цвята: бял, черен, червен, зелен, лилав, син, розов
manual на английски, метална кутийка
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Защото съм нов във форума и все още нямам право. Много тъпо виж линка от подписа ми и можеш да разгледаш целия каталог, както и да видиш с анимация как работи всеки модел!
поздрави
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..