Здравей!
Аз също съм 11 клас и това лято бях изправена пред същата дилема, тъй като добрите ми предмети са същите като твоите. След хиляди безсънни нощи, рев, кафета, сайтове, имейли и консултации стигнах до извода, че трябва да се ходи извън България. Разбира се, не ти натрапвам виждането си, но точно за тези неща, аз реализация тук не виждам. Правилно си го каза - икономисти и филолози под път и над път, просто няма смисъл, а и английска филология примерно като завършиш, какво ще правиш после? Или преводач или учител, като хич, ама хич не ти препоръчвам второто.
Виж сега на мен какви са ми идеите - медия, журналистика и комуникации, реклама, пиар, някакви такива работи, в някоя англоговоряща (или съответно на теб който ти е най-силния език). Това е млада и развиваща се с екстремни скорости индустрия, в която липса на работа няма. Вярно, математиката се губи малко в тая сметка но ти винаги можеш да си ги комбинираш по някакъв начин.
Накратко, проучвай университети не само тук, а и в чужбина (това разбира се ако имаш възможност - персонална и финансова - да учиш там, ясно ми е, че не е по силите на всеки), чети буква по буква описанията на специалностите, пиши на университетите ако имаш някакви въпроси, те в повечето случаи дори ще ти дадат повече информация отколкото ти трябва. Успех!