- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хванаха ме с мъжо
Ако съдим по написаното по-горе, баща й е починал...Първоначално написано от fenkaaa
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Майка ти да не е тъпа бе... на 19 си ... напълно наясно е, че правиш секс... От кво те е срам, страх или квото там те гони ? Тя и майка ти сигурно не е била девствена на тия години...
И кво като сестра ти те е видяла, не е приятно де... ама ще и мине...За кво и даваш пари, да не казва на майка ти, че правиш секс.... предполагам, че майка ти не е глупава като тебе, явно, за да не знае това.
да, наистина miminko.. нали и ти се обръщаш към твоя с "мъжо" във форума?Първоначално написано от Shturrrche88
![]()
Къде живеете да дойда и аз да ви погледам, от мен да мине без пари![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
На 19 сте. Какъв е проблемът?
А ти би ли правил сикс пред семейството си,без да се срамуваш?Първоначално написано от miminko
Що, ти това ли си правила?Първоначално написано от sladka1patka
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
и ся кво...сестрати те е хванала да правиш секс и ти е казала ,че ще те изкаже на майка ти ,а майкати ще ти тегли един здрав бои понежи си на 19 и правиш секс !? това ли е ? пфффффф ,кажи на майка си да порасне тогава
Животът е твърде важен за да го взимаме насериозно - Оскар Уайлд
стига бе майна, все едно не съм те канил... ти просто си си вярна на мъжа и ме режеш безусловно...Първоначално написано от miminko
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Добре де... казваш го сякаш, че ти си поканила специално сестра ти, за да гледа... Или като ви е заварила се е настанила удобно, а вие сте си продължили ... ;х Просто ви е видяла ... Нанесли сте му психична травма на детето, няма да се оправи цял живот, милото ...Първоначално написано от sladka1patka
Нека се учи от кака си.Първоначално написано от dream1707
Така и не разбрах на колко е сестрата.Авторке,на 19 вече си е нормално да правиш секс.Майка ти едва ли си мисли,че още не си целувала момче и си монахиня.Това с парите е много тъпо.Така всичките ти финанси ще отидат при нея накрая.Ако толкова държи майка ти да не знае,че правиш секс,просто разбери нещо за сестра ти което и тя иска да запази в тайна.(цигари,алкохол,трева ,гадже или нещо друго) И отиваши й казваш "аз пазя тайната ти ти пазиш моята".
Сестра ми е на 17.Що се отнася до мама,не искам да говорим с нея за това.Тя има малко странни представи за морал,така че по-добре да не знае за тази случкаПървоначално написано от Me4encety
сестра ти е на 17 и ще те изпортидобре че нямам брат или сестра...
Едва ли.Скоро с приятеля ми отиваме на почивка и обещахме да я вземем с нас ако си трае.Първоначално написано от tuzaro
Ъъъъ, ние какво да направим? Да отрежем езика на сестра ти, че да си трае? Сериозно, говори с нея за това, ние нищо не можем да направим.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
имаш уникално тъпа сестра.... и ти си същата!Първоначално написано от sladka1patka
сестрата е по-скоро хитра... изнудва си тъпата кака.. парички, почивчици.. не е проста хичПървоначално написано от tuzaro
![]()
Сестра ти е ебаси пиклата. Изрови й кирливите ризи и я заплаши.
Все повече се убеждавам, че авторката е трол...
разбира сеПървоначално написано от Shturrrche88
и тролската и сестра се eбе повече от нея