- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вашето мнение ?
В часът на класа онзи ден имахме дискусия - какво бихте си помислили,ако срещнете момиче на 24 и тя е все още девствена? Принципно не това трябваше да разискваме и класният ни прекъсна,но на мен ми стана интересно и реших да попитам.Интересни са ми мненията Ви..![]()
Ми аз познавам такова момиче, нищо не съм си мислила като разбрах. Момичето е много готино, супер як човек и това въобще не е фактор за нищо.
И където и да идеш,
и с когото и да бъдеш
няма да обича като майка, като брат!!!
Очаквай отговори от типа на "Нищо няма да си помисля, браво, че не избързала и не се е из**кала на 13, ако е готин човек, кво толкова".
Истината е, че (почти) всички ще ококорят очи и ще се чудят наум тая кво е бляла.
Нищо лошо не бих си помислила за нея. Не е срещнала подходящият не го е направила. Има време и това да стане.
К'во значение има ? По-малко човек ли е ? Познавам хора, за които ученето/работата са далееееееееееч по-важни от секса, и тях ги интересува да си изградят бъдещето, а секса, той винаги ще си дойде, особено пък и за момиче... Предпочитам да контактувам с 24 годишна девствена девойка от колкото с някоя, която ходи и ми се хвали, че още на 12 годинки вече е смукала на батковците таковата.... Хората се побъркаха вече, тая пуста девственост...
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
+++Първоначално написано от DragonLady
ще си помисля че и има нещо
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тук ще те подкрепя... знаеш ми мнението по тоя въпросПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Колко още такива теми ще изпишете?!
Познавам жена на 40 девствена и О не тя не чака правилния, просто не иска да прави секс и иска да си се занимава с работата и.
Поне още сто, защото е много гот да се обсъждат житайските избори на другите и да се правим на всезнаещи.Първоначално написано от theeye770
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire