.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Вашето мнение ?

В часът на класа онзи ден имахме дискусия - какво бихте си помислили,ако срещнете момиче на 24 и тя е все още девствена? Принципно не това трябваше да разискваме и класният ни прекъсна,но на мен ми стана интересно и реших да попитам.Интересни са ми мненията Ви..

Град
    Пловдив
    Ми аз познавам такова момиче, нищо не съм си мислила като разбрах. Момичето е много готино, супер як човек и това въобще не е фактор за нищо.
    И където и да идеш,
    и с когото и да бъдеш
    няма да обича като майка, като брат!!!

anonymous708973
    Guest
    Очаквай отговори от типа на "Нищо няма да си помисля, браво, че не избързала и не се е из**кала на 13, ако е готин човек, кво толкова".

Истината е, че (почти) всички ще ококорят очи и ще се чудят наум тая кво е бляла.

ще я наведа веднага. xaxax
    wiz khalifaaa <3

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Нищо лошо не бих си помислила за нея. Не е срещнала подходящият не го е направила. Има време и това да стане.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Очаквай отговори от типа на "Нищо няма да си помисля, браво, че не избързала и не се е из**кала на 13, ако е готин човек, кво толкова".

Истината е, че (почти) всички ще ококорят очи и ще се чудят наум тая кво е бляла.

+ .
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Град
    Софийските потайности
    К'во значение има ? По-малко човек ли е ? Познавам хора, за които ученето/работата са далееееееееееч по-важни от секса, и тях ги интересува да си изградят бъдещето, а секса, той винаги ще си дойде, особено пък и за момиче... Предпочитам да контактувам с 24 годишна девствена девойка от колкото с някоя, която ходи и ми се хвали, че още на 12 годинки вече е смукала на батковците таковата.... Хората се побъркаха вече, тая пуста девственост...
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Нищо лошо не бих си помислила за нея. Не е срещнала подходящият не го е направила. Има време и това да стане.
    +++

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ще си помисля че и има нещо
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Тук ще те подкрепя... знаеш ми мнението по тоя въпрос

Guest
    Колко още такива теми ще изпишете?!
    Познавам жена на 40 девствена и О не тя не чака правилния, просто не иска да прави секс и иска да си се занимава с работата и.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Колко още такива теми ще изпишете?!
    Поне още сто, защото е много гот да се обсъждат житайските избори на другите и да се правим на всезнаещи.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си