- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ко да правя
8клас съм влязох в хубава гимназия проблемът е - има едно момиче което харесвам и мисля че и то ме харесва но не съм сигурен първо то винаги сред приятелки и ми е неудобно да отида и да го заговоря пред тях на два три пъти тя идва да говорим но тогава винаги се намесват приятелите и се правя както и мен на идиоти трябва да добавя че досега не съм имал приятели къде ти пък гадже ами това е подигравайте ме злорадствайте хайде свикнал съм ама поне дайте съвет плс
И защо да те е срам пред това момиче?
Толкова ли си срамежлив?
Я си вирни носа.. и недей да стоиш и да гледаш как те мачкат..
или ти се подиграват.. Прави това, което те кара отвътре.
Момичето пък може да те харесва.. ако нямаш смелостта на живо я намери в скайп или фейсбук и започнете да си чатите и така ще се отпуснете!!
Хайде късмет!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
ами поискай и скайпа и си уговорете среща и се вижте насаме![]()
Все някой път ще остане сама - отиваш и я заговаряш. Няма от какво да не е срам. Бъди себе си и не се притеснявай. Другото от само по себе си ще се нареди.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
проблема е че дори и да е по скайп ако ме отреже момичетат не пазят тайн ще разкаже на приятелки и рано или късно ще се разчуе и ще ми с лепне като обица на ухото
Ами тогава си стой в хралупата и въобще не прави нищо![]()
Като е такава клюкарка, по-добре не се захващай с нея.
така е.. какво слагаш всички момичета под общ знаменателПървоначално написано от retrofan
![]()
Първоначално написано от SmilezZz
Съгласна съм с това мнение.
Риск печеби, риск губи...Може и да те отреже и после да има клюки, но може и да не те отреже и да се получат нещата. Няма как ние да знаем, какво би могло да стане. Има два вариянта пробваш или оставяш нещата. Ти решаваш![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
+1Първоначално написано от SmilezZz
И това със скайпа също не е лоша идеяИли пък фейс бука.
Първоначално написано от retrofan
даа, стой си сам тогава! действаш бе, ако не стане - здраве да е!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Действай.Ама,гледай да не и пишеш ,както пишеш тук.Отчайващо е.Никакви препинателни знаци ,нищо... >.<.След като си срамежлив ,не ползвай прекия контакт,вече има достатъчно други вариянти.Но ,аз съм за визуалния контакт,ако се справиш сам със себе си ,ще се получи.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
От малките си. Ама си и от срамежливите. Нищо, има време да се научиш.
Намери я във фейсбуук и провокирай интереса й.![]()
Мн мислиш!! Действай на момента! Като я видиш сама я заговори за общи теми и така докато стигнеш към това, че я хар... абее всичко ще си стане на момента - по-смело![]()
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Намери и фейсбука, скайпа "Съвсем случайно" и завържи разговор xD
Не съм перфектен но си струвам!
Ха, ни така ни така. Риск печели, риск губи. Опитай няма да съжаляваш. Ако не бръкнеш в кацата с меда, няма да разбереш какво е, въпреки че пчелите ще те ужилят. А и какво, ако каже на приятелки, ти ще кажеш, че си си пробвал късмета, а тя не те заслужава. Може би и тя си мисли за теб в този момент. Ох, и аз бях много срамежлива, но разбрах, че това до нищо не води.Вземи и скайпа най- добре и излезте някъде на среща. И по добре да не е на кино, за да се опознаете.
![]()
Пич, първо вземи малко да пораснеш... После се замисли, дали това момиче те харесва или си прави ебавка с теб...
+1Първоначално написано от npace
![]()
My teammates in game!! <33
There isn't anything more complicated than GIRLS, not even Math! ^.^