.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Темичка за размисъл

Някога замисляли ли сте се защо с времето страстта се загубва ? Защо единия от двамата започва да се държи много студено към другия, въпреки топлите чувства ?
    It's better to die in hope than live in despair !

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    След известно време остава само свикването, че ти притежаваш този човек.. Случва се .. когато имате еднакво ежедневие.. не правите нищо, за да заздравите връзката си.. Причини много..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на Chacho
    Щото до 3 години отрочето ни ще е пораснало и ще може да пасе ливадата само, без да го защитаваме от другите глутници. Тогава трябва да осеменявам нови женски, за да си изпълня биологичния дълг.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    След известно време остава само свикването, че ти притежаваш този човек.. Случва се .. когато имате еднакво ежедневие.. не правите нищо, за да заздравите връзката си.. Причини много..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не мисля, че е задължително да се случи. Мисля, че става при хора, които са абсолютно нон стоп заедно и нямат странични интереси. Когато имате разни хобита и се занимавате и поотделно с нещо, не се вглъбявате толкова във връзката, не ви е единствен източник на вълнение и не се губи тръпката. Не ви става скучно един с друг. Хората, които водят разнообразен и най-вече активен (ако ще да стига понякога и до преумора) живот като че ли са по-щастливи като цяло.
    Освен това трябва да се разнообразява секса. Той като замре, останалото също започва да тръгва натам. Но нови неща много.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Софийските потайности

Re: Темичка за размисъл

Цитирай Първоначално написано от Hermit
    Някога замисляли ли сте се защо с времето страстта се загубва ? Защо единия от двамата започва да се държи много студено към другия, въпреки топлите чувства ?
    Няма такова нещо.... Това, че повечето двойки не могат да разнообразят и до украсят връзката си, няма нищо общо с това, че има хора, които години наред, не само запазват, ами и увеличават страстта помежду си. Всичко е до хората, които са заедно и начина им на живот. Познавам хора, които са женени повече от 20 години и като ги видя, като им видиш очите докато се гледат не можеш да познаеш, че са женени от 20 години
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не мисля, че е задължително да се случи. Мисля, че става при хора, които са абсолютно нон стоп заедно и нямат странични интереси. Когато имате разни хобита и се занимавате и поотделно с нещо, не се вглъбявате толкова във връзката, не ви е единствен източник на вълнение и не се губи тръпката. Не ви става скучно един с друг. Хората, които водят разнообразен и най-вече активен (ако ще да стига понякога и до преумора) живот като че ли са по-щастливи като цяло.
    Освен това трябва да се разнообразява секса. Той като замре, останалото също започва да тръгва натам. Но нови неща много.
    +1

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange

Съгласна съм
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Пловдив
    Ха, не знам защо ама в момента съм в такава ситуация и никак не е приятна
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Надявам се тази ситуация да не засяга не един а двама, защото не трябва мотане а бърза реакция !

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GetsugayaDAN
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Надявам се тази ситуация да не засяга не един а двама, защото не трябва мотане а бърза реакция !
    Всъщност засяга само единия от нас
    Вземам мерки, надявам се скоро всичко да се изясни
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Абе има много хубаво обяснение какво е любов и какво обич. Разликата може да се види в употребата на думите.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Сигурно защото с времето хората малко или много се променят.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от bitchwolf
    Сигурно защото с времето хората малко или много се променят.
    според мен е, защото си остават същите. Ако се променяха да човека с/у теб щеше да му интересно да опознава новото в тебе
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Темичка за размисъл

Цитирай Първоначално написано от Hermit
    една дума: навик!! ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си