Не знаех в кой раздел точно да пиша,защото проблемите ми са и вкъщи и в училище,но в крайна сметка избрах този.Аз съм момче на 16 години от София,имам говорен дефект-заеквам, и поради тази причина почти нямам приятели,защото почти не говоря в училище.Общувам само с 2 момчета който са много по отворени от мен,и постоянно се закачат с мен-бутат ме мокрят ме с вода и какви ли не други неща.Когато се прибера вкъщи,родителите ми ме ограничават тотално.Родителите ми ме ограничават до колко да стоя пред компютъра.Направили са ми вечерен час до максимум 12:00, което даже е много рядко. Повечето пъти е до 22:30 - 23:00 дори и през лятната ваканция.Баща ми спи в хола.Когато излизам навън също ме ограничават до колко да седя.При положение,че вечерният час за непълнолетни е 22:00 те искат да се прибирам към 19:00,а когато закъснея с около половин или час почват да ми крещят все едно нз какво съм направил.Не пуша,не пия,и не се друсам.Не ме пускат и на екскурзии.Нямам никаква свобода.Говорил съм много пъти и винаги започват да ми викат и да ме убеждават че не съм прав.Искам нормален живот.