- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- ТРОЯНСКИ КОН
Ами щом изглежда нормално, вероятно си успял. Сега може да пуснеш Malwarebytes, не исках да почваме с това, за да не изтриеш по недоглеждане нещо важно. Ако ти изкара неща за триене, които не са cookies, пейстни ги тук да преценим. Извинявай, че пиша чак сега.
А който не може да посъветва нещо различно от "преинсталация", по-добре да си спести съвета. Преинсталацията не води до натрупване на някакви познания, а в зависимост от къмпютъра и програмите може да отнеме часове. Не е оферта за нещо, което би отнело 5 минути, да се губи толкова време, отделно другите съображения в бизнес среда.
това откри програмата, да го трия ли? но го изрязах като картина, а не мога да я кача как да я кача тук!?
Когато се касае за качване на една снимка с цел онагледяване е най-добре да НЕ се използват файл-хостинги като dox, mediafire и други. За целта си има сайтове като www.pic-bg.net, www.prikachi.com (колкото и да е калпав), www.imagebam.com, www.picvalley.net и много други. Употребата на вторите е препоръчителна, понеже е по-удобно!Първоначално написано от ZloboMiR
Иначе ribata, бъди по-конкретен, ясен и точен, защото поне аз доста трудно разбрах последният ти пост. Каквото е намерила програмата - натисни на "Clean & Remove" (доколкото помня беше така) и тя ще ги изчисти.
извинявам се за неразбираемия пост, сканирах с malwarebytes 2 пъти на пълно сканиране и ми излезе това първия път http://www.prikachi.com/images/410/3848410B.png
аз го премахнах както ми казахте е пуснах проверка още 1 път , 2 път не ми откри нищо надявам се да съм го изчистил, и все пак , вие как смятате?
![]()
П.П. искам да благодаря на всички които ми помогнаха, помощта ви беше безценна за мен![]()
Щом не ти е открило нищо и при втория път - чист си. За всеки случай си направи ъпдейт на вирусните дефиниции за аваст (той всъщност трябва да е автоматичен).
И все пак, занапред прави редовен скан на машината ти - веднъж на месец-месец и половина няма да навреди.
Здравейте,
Aз се занимавам с такива неща и в момента имам троянски кон (Trojan Horse Dropper 2.9) И ми изтри MAC OS X Leopard.Мисля трябва да проверите в: C:/Windows/system32 И ако там има virus.bat го изтрийте.Ако не стане опитайте бекъп на С: И D:. А вие на windows Ли сте или на MAC OS X.Защото аз съм на MAC нещата са малко по-различни...