- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В на баща ми гардероба
+Първоначално написано от annonimnna
Напълно съм съгласна. Ще видиш, че и ти много скоро ще ги търсиш.![]()
awerw♥
1. НЕ ровя, а прибирах дрехите, това си ми е задължение !Първоначално написано от bloodyF
2. Вече НЕ СЪМ шокирана, мина ми![]()
Е чак пък шокиращо![]()
Друго си е да си 3ти клас,да сте говорили на тема секс отдавна и да ги хванеш да го правят(наколко пъти) пред теб..После обаче проведохме сериозен разговор от моя страна :д
Да,трудно е да свикнеш с мисълта,че родителите ти правят секс и т.н обаче се радвай на това,което имаш,защото някои и родители си нямат,пък това,че водят полов живот даже е проблем едва ли не.
Това е съвсем нормално така че не се стряскай
Insieme assassini !
Кво пък... наще колко време държаха един лубрикант на масата в хора... хич не им и пукаше... държат си презервативите в барчето, където често ровя, за да набарам алкохола![]()
... То е явно, че вашите правят секс, ти иначе как си се пръкнала ... и какво очакваш, майка ти да дойде да ти заяви, че ходи на кола маска и, че с баща ти водят полов живот ли ?
Ти : Мамооо знам къде си държите сексуалните нещица..
Майка ти : Къде ?
Ти : Ако ми дадеш 10-20-30 лв никой няма да разбере
Същия номер и при баща ти![]()
Или всичко или нищо .
Аз с нашите никога не съм говорила на тази тема, нито съм им намирала разни работи. Винаги сме били открити. Така и не съм ги хващала за мое щастие.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Е кви са тия глупсти сяПървоначално написано от vakanciqta
![]()
Хайде, осъзнайте се и спрете с подобни безсмислени теми.
Напълно нормално нещо си е .
От какво толкова си се стреснала ? Да не са те донесли
щъркелите тебе.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Е може да НЕ се заяждаш!!!Първоначално написано от SmilezZz
![]()
И щом за теб е безсмислена защо пишеш в нея ?!![]()
А иначе вече НЕ СЪМ стресната! Мина ми.![]()
И на мен ми се е случвало да намирам и кво?! Родителите ти и те са хора, и те правят секс ,представи си. Няма от кво да се шашкаш!
maDamn
бе.притеснително.си.е.
Не е длъжна да ти го казва..омг.
Пък и ти нямаш никаква работа да се ровиш из гардероба на баща ти![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Аз в боклука съм намирала използвани презервативи, неизползвани презервативи, скъсани, здрави, всякакви размери, цветове и аромати.
Бях на 7. И пак не ми направи никакво впечатление. Само леко се погнусих и казах на майка, че тя ще си изхвърля боклука.![]()
аха. Благодаря ,че сподели .
Hostis Honori Invidia