.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    иди си отрежи вените и не се мъчи...
    трябва да станеш психолог (nod)
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от valentin12345 Виж мнението
    Здравейте аз съм на 15.В класа ми има едно момче, което постоянно ме заплашва и обижда.Страх ме е като ходя на училище.Той се движи с по-големи.Страх ме е ,че може да се стигне до самоубийство от моя страна. Кажете какво да направя.
    Обръсни си главата такаче на връта да имаш малко коса, която да изобразява свастика.Сложи си и татуриовки на келтски кръстове и свастики и започни да гледаш страшно, купи си и анаболи да се напомпаш, за да всяваш респект.Ходи с тениски на Lonsdale и Everlast.И така ако ти кажат нещо ги пребий или ако са много извади палка или бокс, затова винаги си ги носи в джоба.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не съм тормозила и не съм подкрепяла тормозещите. Прекалено съобразителна и "да извадя на бял свят от всеки добрата му страна" бях. Ако мога, така да се. Но не съм била и наивна.

Тормозили са ме. Сама съм била срещу всички понякога. Винаги против насилието и тормоза, но се е случвало на улицата да виждам издевателства и от страх да не направя нищо. Училището е едно хубаво каляване. Това са нещата от живота. След завършването отиваш в голямото училище "Живот", където правилата зависят от теб самия и никой освен теб не носи отговорност за действията ти.
    Ако в училище някой друг ти казва какво е правилно, ограничава те или те задължава да спазваш определени правила, в живота всичко това ти самият го определяш.

Така, че скъпи подрастващи, учете се от трудностите и лошите неща в живота си, защото това са уроци. Провали няма. Има само обратна информация.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Не съм тормозила и не съм подкрепяла тормозещите. Прекалено съобразителна и "да извадя на бял свят от всеки добрата му страна" бях. Ако мога, така да се. Но не съм била и наивна.

Тормозили са ме. Сама съм била срещу всички понякога. Винаги против насилието и тормоза, но се е случвало на улицата да виждам издевателства и от страх да не направя нищо. Училището е едно хубаво каляване. Това са нещата от живота. След завършването отиваш в голямото училище "Живот", където правилата зависят от теб самия и никой освен теб не носи отговорност за действията ти.
    Ако в училище някой друг ти казва какво е правилно, ограничава те или те задължава да спазваш определени правила, в живота всичко това ти самият го определяш.

Така, че скъпи подрастващи, учете се от трудностите и лошите неща в живота си, защото това са уроци. Провали няма. Има само обратна информация.
    Браво

-Правим се,че нищо не виждаме и не обръщаме внимание на ситуацията.

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    не тормозя,нито ме тормозят,но и не защитавам тормозените,защото те просто си го търсят.типичните зубарчета с мега голямото самочувствие дето не говорят с никой от класа щото са над дях
    Не е вярно, Ако мислиш така ти си група 1. Тормозят малоумните, щото ако тормазят някой умен няма да имат от кого да приписват. Имаме дете с увреждане в класа и всички го тормозят.
    Последно редактирано от lude7ina : 02-11-2012 на 11:55

В началото на годината се заяждаха с мен и един ден побойника на училището взе да се ебава с мен. И се сбихме. Едвам ни разтърваха. оттогава всички ме уважават, а той получи травма, че го е набило момиче и си изгуби името.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Точно пък да тормозиш дете с увреждане/ия е най-голямата комплексарщина. С най-голям кеф бих помолила някой да ги пребие тия, ако познавах такива, разбира се.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Даскалката по история много обича да си го изкарва на нас. Избира си един, които не харесва и почва само с него да се заяжда. xD Тази година дойде и моят ред.
    Физически тормоз при нас няма, но за психически съм чувала.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Фен Аватара на BlizeR
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от valentin12345 Виж мнението
    Здравейте аз съм на 15.В класа ми има едно момче, което постоянно ме заплашва и обижда.Страх ме е като ходя на училище.Той се движи с по-големи.Страх ме е ,че може да се стигне до самоубийство от моя страна. Кажете какво да направя.
    Клъцни си вените и толкоз

Зависи от ситуацията. В нашия клас нямаме такива групички. Зависи от кефа на всички, сега може да те тормози, а след 5 минути ще те защитава. Както им отърва.. По принцип рядко седя безучастно, но има и такива моменти. Както и мене са ме тормозили (като по-малка, вече не се оставям), така и аз съм тормозила други - но не и без причина. Някои просто си го търсят.. :/

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    До момчето което го заплашват:
    - наеми си охрана .. некой от даскалото - xaxa

Иначе по темата: всички ..

-Върху нас е упражнен тормоз
    -Ние го упражняваме върху някой
    -Пасивно подкрепяме човекът които тормози другите
    -Защитаваме човекът върху които е упражнено насилие
    Азис - Хоп [music]

Banned Голям фен
    Ми ако упражняване на турмоз на тези който опражняват турмоз на някой по слаб и т.н се счита са защитаване на човекът върху които е упражнено насилие значи съм такъв ако не нито едно от 5 те

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    И аз съм тормозил и мен са ме тормозили . Пълната детска простотия , която или те белязва за цял живот или те прави по-силен и мъдър . Като няма строг контрол и адекватни и ефективни дисциплинарни мерки и наказания винаги ще има насилие .
    Евала!
    Била съм от всичките групи, в момента нямам сили да се занимавам и не се меся.
    always late but worth the wait!

Голям фен Аватара на reperw

незнам защо :S :S :S изпитвам някфо яко чуство

аз съм от тези, които рядко или почти не ги тормозят.. ако покажеш че не си сдухар няма защо да те ебават... ако тормозя някой, гледам да е някой който да може да ми отвърне. Много мразя някой да тормози хора с психически или физически проблеми... тъпо е да се заяждаш с някой, който не може да ти отвърне... и ако се мислиш за велик с това че го правиш, то трябва да си много ПРОСТ ...

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Цитирай Първоначално написано от maroin Виж мнението
    Почти всеки клас си има една мишена,тоест човек които е физически и психически изтезаван от други съученици.Според специалисти в ситуация на училищен тормоз ние спадаме в 5 групи
    -Върху нас е упражнен тормоз
    Вие към кой сте?Били ли сте тормозени или обратното,и какво правите,ако сте свидетели на такава ситуация?
    kato shte mishoci i nemoe da se biete , ko nqkoi te tormozi psihicheski li fizicheski go prebivash do besuznanie i next time , she im zemesh respecta tva e

С бой не се решава нищо. Най-често най-умните никой не ги тормози, защото знаят как да избягват такива ситуации.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Muaythaifigher +1

Голям фен Аватара на Mirage3
    -Върху нас е упражнен тормоз (лек)

Била съм само в тези групи. Сега се опитвам да защитавам другите или някакси да променям решението на тези, които обиждат.

Мен ме тормозеше един от моя клас преди,защото съм дребен и ме гледа, че съм малко хилав и така продължи 2-3 месеца но след това ми писна и го пребих и от тогава се реших никога повече да не ме тормозят.А за това дали помагам на някои в беда зависи имало е хора с които уш сме били приятели обаче като стане нещо на въпрос да ми помогнат се дръпват настрани и аз реших че чуждите проблеми не ме засягат.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    преди ме тормозеха и лошото че не отвръщах и това някак си ги насърчаваше да продължават и то не беше точно конкретно един човек ами групичка от момичета които просто си търсеха нещо за правене и се мислеха са богоизбрани и тем подобни(смис словесно ме нападаха обиждаха ме и понякога ми взимаха нещата и ги мятаха някъде)....сега като съм в ново дас нямам такива проблеми - кажат ли ми нещо отвръщам непременно та няма да ме мачка я...и то отвръщам удрям на слабо място(естествено говоря за словесно физически двубой или подобно - не мерси не бих ударила някого колкото и да съм ядосана)а и сега ми иде да ги издиря ония къде ме дразнеха и да им го върна тъпкано но не съм такъв човек няма да се принизявам на тяхното ниво
    сега никой нищо не ми казва а и да ми каже винаги имам с какво да отвърна!обикновено защитавам тези които нападат без причина ей така за кеф но когато човека си е виновен да си проси последствията просто и тва е! седя далеч от конфликтите предпочитам мира а и нямам нерви да се занимавам - лая когато има защо иначе съм кротка

При какви случаи на тормоз в училище можете да бъдете защитени : Вижте този сайт е описано подробно http://spravedlivostbg.com/pages/pag...estapnost.html

Аз бях от тези , които не ги забелязват. Веднъж тормозените нещо ме намесиха и всичко се прехвърли върху мен. На следващият ден решиха да довършат започнатото. На мен обаче не ми беше кеф и бушунирах единия. Вече си нямам проблеми с тях.

Мега фен Аватара на draid
    Не съм човек който се оставя да го тормозят, така че не съм бил тормозен в училище никога. В университета имаше някой хора, предимно колежки които доста "ебавах" ама какво да се прави така са си го направили. По принцип не обичам да тормозя хората и бих защитил ако тормозят някой, стига да не е прекалено слабохарактерен, тогава да се оправя сам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си