.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Объркана ..

Здравейте,
    с едно момче ходим от 3 седмици.Той твърди,че ме обича,но аз забелязвам,че въобще не му пука за мен.
    През тези 3 седмици сме се видяли около 5 пъти.Оговорихме си среща миналата седмица..той не дойде и ми каза,че е болен.Днес се бяхме разбрали да се видим,той не дойде..попитах го какво е оправданието му,а той ми каза ''нямам'' ..
    Дори и не ми пише .. чудя се какво да направя..влюбена съм в него ..
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Мега фен
    хахахаха, влюбена си, колкото и той.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy Виж мнението
    хахахаха, влюбена си, колкото и той.
    Точно.

Зарежи я тая "връзка" и си намери някой, който ще иска поне да те вижда от време на време.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на LeprikonA
    толкова много те обича, че след петия път вече дори извинения не си измисля. решението е близко до ума.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Chacho
    Какъв олигофрен трябва да си да уговориш среща и като не ти се ходи, да оставиш другия човек да отиде и да те чака, без да предупредиш?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^ тъп начин да покажеш на човека, който те чака, че не те ебе за него. повтарям - тъп начин.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Просто му кажи,че ако продължава по същият начин да те пренебрегва и убижда един вид всичко ще приключи,защотото все пак и ти имаш достойнство и трябва да те уважава!Това,че си влюбена в него ... С времето ще отмине!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Хъх,а не виждаш ли ,че той явно не е влюбен в теб?Може ли да заобичаш човек за има-няма 1 месец?А, и не виждам сериозно отношение от едната страна,спряво "връзката ви".
    Според мен,престани да го търсиш,изчакай да видиш кога той ще се сети за теб,и дали това ще се случи,въобще?!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Абе хора вие знаете ли какво означава "обичам те" , вие вече като здрасти го имате .. Да обичаш означава да не можеш без любимия човек,да мислиш първо за него,преди да се сетиш за себе си и още хиляди причини.Едва ли те обича и ти него,защото съм сигурен,че ако го скъсаш и 3 дена не си говориш с него ще го прежалиш
    СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !

Амии ... Продължавай да му се молиш един вид само за да излезете,а той да си прави каквото си иска и да не го интересува за теб!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Mirenа Виж мнението
    Просто му кажи,че ако продължава по същият начин да те пренебрегва и убижда един вид всичко ще приключи,защотото все пак и ти имаш достойнство и трябва да те уважава!
    Да бе, все едно тва ше значи нещо за тоя
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Да бе, все едно тва ше значи нещо за тоя
    +1

Виждали сте се само 5 пъти, разиграва те, подиграва ти се, а ти пускаш тема във тиин форум, със заглавие "объркана". Еми, моме, заслужаваш си го.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И един мармот.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Той не те има за човек, а ти му се връзваш....
    Леле, леле... Как имаш време да си губиш с такива :С

Мега фен
    Град
    Earth...
    6-та среща сватба, а 7-ма развод

Ееееееееееееех любов..

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    тва че ти казва че те обича нищо не значи ако не го доказва - очевидно те залъгва говори с въпросния и го режи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си