Здравейте Започвам с това,че се разделих преди няколко месеца с "голяма моя любов".Наричам я така,защото поне така си мислех,а не се оказа точно така.С това момче се разделихме,защото той замина да учи и не спази обещанията си (които ми говореше цяло лято),че ще сме заедно въпреки всичко,че едно разстояние няма да ни попречи -е той си гледаше интереса и спря да ме търси,като цяло всичко отиде по дяволите..и така ... Та продължих си жовота,колкото и тегаво да ми беше ,защото найстина адски много вярвах на това момче,а той просто явно не беше готов за сериозна връзка и ми говореше само лъжи.Та наскоро в сайт за запознанства ме намери едно момче ,запознахме се ,започнахме неусетно всеки ден да се търсим и да си общуваме.Той е от моя роден град,но живее в друг.Та пак ми се падна да се замешам с връзка от разстояние .Седмица след като ние си писахме той си дойде ,видяхме се няколко пъти ,всичко беше супер , харесахме се имаме общи интереси ,много отдавна не бх срещала момче,което да се интересува от мен,да ми звъни постоянно ,да си общуваме и на сериозни теми абе като цяло човек,който иска нещо сериозно и знае как да се държи Проблема е там,че той не може да си идва много често ,така ми е казвал ,поради разни причини ... а пък от май месец натам изобщо няма да можеме да се виждаме ,защото той пък заминава на морето да работи и тама цяло лято .Та това не е сигурно,но ако така стане дефакто няма да се виждаме 5 месеца .Говорих с него на тази тема ,той каза ,че все още нищо не е сигурно, и че до тогава има време,но мен това не ме устройва,защото не искам пак да съм наранена ,както в предишната ми връзка се получи.Та той каза ,че каквото и да реша аз ще се съгласи с мен и да реша аз кое е най-добре з а мен и ,че щом мисля,че сега ще е по-добре да прекратим нещата, за да не стане твърде късно после да го направя .Аз просто не искам да се влюбя и после да бъда зарязана и тн .. ако знаех кое ще е най-доброто решение щях да го взема,проблема е ,че не знам какво да направя .Да опитам ли , да не опитам ли ? Аз не искам да прекратим тази връзка,защото ми е хубаво с него,разбираме се на този етап ,той също,обаче не знам дали си струва занапред .Иначе ме е канил на гости в неговия град,говорим за серизони неща ,но не знам ....иначе аз до година ще съм студентка,обаче не знам дали ще уча в града,в който той учи..божа работае.всичко е много свързано едно с друго и е много сложно .. ще се радвам на всяко едно мнение ,струва ли си да се боря или не