.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: Отчаян...

Отчаян...

Здравейте,първо искам да кажа,че темана не е фейк и тъпите коментари може да си ги спестите(не ми е до тях)
    На 17 години съм и все още съм нямал приятелка.Работата е там ,че ме е супер срам,а пък и ако излезна на кафе с някое момиче просто няма какво да си говорим(макс 5 минути и темите се изчерпват).Другият проблем е,че според мен въобще не съм красив ,имам смешно лице и т.н.По дискотеки не ходя,защото не слушам чалга(просто не ми е приятна тази музика)
    Сега малко на друга тема за момиче...
    Харесал съм си момиче което 100% няма приятел,защото колко и пъти да я видя е с друго момиче.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Харесал съм си момиче което 100% няма приятел,защото колко и пъти да я видя е с друго момиче.
    Ами, ако е лесбийка?

Не намираш теми за разговор, защото си срамежлив.
    Поеми дълбоко дъх, осъзнай, че няма какво толкова да стане и че момичетата са най-обикновени хора и не ядат себеподобни и ще се оправят нещата.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на LeprikonA
    за темите - в самия форум има хиляди теми, даващи съвети как да процедираш. за вида - надали си толкова "смешен" колкото се изкарваш. а в дикотеките не пускат само чалга, номерът е да знаеш къде да ходиш. давай смело с момичето.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ами, ако е лесбийка?

Поеми дълбоко дъх, осъзнай, че няма какво толкова да стане и че момичетата са най-обикновени хора и не ядат себеподобни и ще се оправят нещата.
    Ами не е лесбийка (: .
    Знам,че момичетата са нормални същества,но ако ме заговори ще се панирам супер здраво...

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    Забрави , откажи се , няма смисъл по добре си живуркай сам . Един ден хората ще разберат , че самотата е най-добрия приятел на човека .
    ”The truth is written in blood”

Мега фен Аватара на xoxi
    Имам чувството, че те познавам. Не знам защо така.
    Как се казваш?
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Някои момичета харесват точно такива срамежливи като теб,просто бъди себе си. Не е нужно да имаш яки фрази под ръка или наръчник с идеи за сваляне. Винаги има какво да кажеш стига да помислиш (а може и да не мислиш :д ама е рисковано). Като си си я харесал намери допирните точки.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Имам чувството, че те познавам. Не знам защо така.
    Как се казваш?
    Името ми е малко странно,и някои хора го приемат с като шега.За сега няма да споделям името си.

Цитирай Първоначално написано от bitchwolf
    Някои момичета харесват точно такива срамежливи като теб,просто бъди себе си. Не е нужно да имаш яки фрази под ръка или наръчник с идеи за сваляне. Винаги има какво да кажеш стига да помислиш (а може и да не мислиш :д ама е рисковано). Като си си я харесал намери допирните точки.
    Допирна точка имам до някъде,имам ФБ на приятелката и.За това ,че винаги има какво да се каже при мен не е така твърде много ме е срам и не знам какво да говоря (в смисъл като излезем на кафе).

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Midnight123

Загубих интерес ;(

Хем знаеш, че са нормални същества, хем се панираш. Като я заговориш, най-вероятно ще се панира повече от теб.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible

Re: Отчаян...

Здравейте,първо искам да кажа,че темана не е фейк и тъпите коментари може да си ги спестите(не ми е до тях)
    Т'ва е форум и щом пускаш тема, следва че би трябвало да приемаш, че ще има всякакви отговори - от ебавки и средностатистически бръщолевения до полезни коментари.
    Колкото до темите - вместо да се притесняваш и постоянно да мислиш к'во да кажеш, си представи че си с приятел. И все пак не се дръж с девойката изцяло приятелски, покажи й, че имаш интерес за нещо повече.
    Опитът му е майката. Колкото по-често излизаш с момичета, ще ти става по-лесно.

Мега фен Аватара на xoxi
    Нямаше да те изям. Но щом е странно, значи не си този, за когото мислех.
    И спря да се върти за миг земята..

Казвам се Цоко...
    Единствения проблем остава е да ме приеме в ФБ за да мога да я покана на кафе.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Ами, ако е лесбийка?

Знам,че момичетата са нормални същества,но ако ме заговори ще се панирам супер здраво...
    много правилно се изрази че са същества, ама грешиш че са нормални. иначе има и дискотеки в които не пускат чалги, и пиано барове има
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Казваш се Цоко. Кое му е странното?

anonymous708973
    Guest
    5 минути ли..

Аз 5 часа мога да си говоря с някого, когото даже познавам доста добре.

Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    ...покажи й, че имаш интерес за нещо повече.
    Е как да и го покажа този интерес...

Продължавам да мисля, че не е хубаво да си срамежлив. Колкото и красив да си ако си срамежлив отпадаш..

Цитирай Първоначално написано от nolovexxx
    Продължавам да мисля, че не е хубаво да си срамежлив. Колкото и красив да си ако си срамежлив отпадаш..
    Знам,че е така.Колкото пъти да говоря с момиче все съм притеснен на макс за да не изръся някоя глупост...

психонавиването е много важно.. просто си повтаряй наум как искаш да се случат нещата и действай.. забрави какво МОЖЕ да стане, а какво ИСКАШ да стане (:
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на fenasf

На 17 години съм и все още съм нямал приятелка.Работата е там ,че ме е супер срам,а пък и ако излезна на кафе с някое момиче просто няма какво да си говорим(макс 5 минути и темите се изчерпват).Другият проблем е,че според мен въобще не съм красив ,имам смешно лице и т.н.По дискотеки не ходя,защото не слушам чалга(просто не ми е приятна тази музика)
    Сега малко на друга тема за момиче...
    1. Почваш да слушаш чалга. Не ми пука какво мислиш за тая музика, това се слуша от 90% от момичетата.
    2. Грижиш се за себе си - тренирай нещо, къпи се всеки ден, ходи бръснат, старай се да ухаеш добре

3. Общувай с момичета. Знам, че ще ти е доста трудно, но го правиколкото се може по-често. Не подбирай, старай се да имаш колкото се може повече контакти с момичета. Старай се да си приятел с тях, засега не може да искаш повече.

След една-две години може да си намериш гадже, да се оправиш не става от днес за утре...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

anonymous708973
    Guest
    Знам,че е така.Колкото пъти да говоря с момиче все съм притеснен на макс за да не изръся някоя глупост...
    Ква глупост? Не, сериозно, дай ми пример за глупост.
    И кво ще стане, дори да кажеш нещо тъпо? Кажи "Оф, зле съм" и се изхили.

@fenasf
    Към чалгата трудно да премина,предпочитсм хаус музика.
    За къпането и другите го правя ,само където не тренирсм нищо.
    Контактите с момичетата трудно,защото в даскало съм в смяна с малкитв,а тези от класа винаги гледат да ме дразнят с нещо.

Най-добре се запиши на фитнес, слушай рап и направи 1000 приятели във фейс и ти заговаряй момичетата, не чакай тях.. за това се сещам

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible

Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    ...покажи й, че имаш интерес за нещо повече.
    Е как да и го покажа този интерес...
    С поглед. Търсиш физическа близост и следиш реакциите й. Правиш й комплименти (по подразбиране с мярка). Като говорите се интересуваш от нея, за да я опознаеш (но не засягаш прекалено лични теми) (и се стараеш да няма усещането, че я подлагаш на кръстосан разпит ), а не превръщаш себе си в основна тема на разговора.
    Тези неща ги правиш само в случай, че по отношението й личи, че си я заинтригувал. Иначе се получават трагикомични сценки.[/b]

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    говоря с момиче все съм притеснен на макс за да не изръся някоя глупост...
    Каква глупост, бе? Дефинирай глупост. Важно е какво говориш, но много по-важно е как го казваш и колко си вярваш докато го изричаш. Като ме шибне някоя муза, такива идиотщини мога да ти дрънкам, че нещата, за които ти си мислиш, че са глупости, да ти се струват свръхинтелигентни изказвания. Точно там е работата, да те знаят, че имаш акъл, но в същото време да притежаваш способността понякога да се превъплащаваш в идиот и да дрънкаш простотии.

Като си уверен в това, което говориш и г/д знаеш, все пак, какво казваш, няма да изпадаш в такива ситуации.

Като си притеснен, дори наистина правилни и на място неща да говориш, те ще звучат така, че все едно са глупости, ти ще се притесниш и от там ку'ра му янко.

едит: Каквото и да правиш, трябва да си подобриш самочувствието дотолкова, доколкото да се чувстваш поне равен с хората, които са около теб.

Цялостният процес на промяна е доста труден, особено ако си трагичен случай, но не е невъзможно. Просто трябва да хванеш правилната посока и начин на поведение и да го моделираш така, че да се вписва в стила и характера ти. Да се чувстваш на 100% в кожата си, където и да си, дет се вика. Лесно няма, но качеството ти на живот ще се подобри.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си