- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян...
Здравейте,първо искам да кажа,че темана не е фейк и тъпите коментари може да си ги спестите(не ми е до тях)
На 17 години съм и все още съм нямал приятелка.Работата е там ,че ме е супер срам,а пък и ако излезна на кафе с някое момиче просто няма какво да си говорим(макс 5 минути и темите се изчерпват).Другият проблем е,че според мен въобще не съм красив ,имам смешно лице и т.н.По дискотеки не ходя,защото не слушам чалга(просто не ми е приятна тази музика)
Сега малко на друга тема за момиче...
Харесал съм си момиче което 100% няма приятел,защото колко и пъти да я видя е с друго момиче.
Ами, ако е лесбийка?Харесал съм си момиче което 100% няма приятел,защото колко и пъти да я видя е с друго момиче.![]()
Не намираш теми за разговор, защото си срамежлив.
Поеми дълбоко дъх, осъзнай, че няма какво толкова да стане и че момичетата са най-обикновени хора и не ядат себеподобни и ще се оправят нещата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
за темите - в самия форум има хиляди теми, даващи съвети как да процедираш. за вида - надали си толкова "смешен" колкото се изкарваш. а в дикотеките не пускат само чалга, номерът е да знаеш къде да ходиш. давай смело с момичето.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ами не е лесбийка (: .Първоначално написано от SisiStrange
Знам,че момичетата са нормални същества,но ако ме заговори ще се панирам супер здраво...![]()
Забрави , откажи се , няма смисъл по добре си живуркай сам . Един ден хората ще разберат , че самотата е най-добрия приятел на човека .
”The truth is written in blood”
Имам чувството, че те познавам. Не знам защо така.
Как се казваш?![]()
И спря да се върти за миг земята..
Някои момичета харесват точно такива срамежливи като теб,просто бъди себе си. Не е нужно да имаш яки фрази под ръка или наръчник с идеи за сваляне. Винаги има какво да кажеш стига да помислиш (а може и да не мислиш :д ама е рисковано). Като си си я харесал намери допирните точки.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Името ми е малко странно,и някои хора го приемат с като шега.За сега няма да споделям името си.Първоначално написано от xoxi
Допирна точка имам до някъде,имам ФБ на приятелката и.За това ,че винаги има какво да се каже при мен не е така твърде много ме е срам и не знам какво да говоря (в смисъл като излезем на кафе).Първоначално написано от bitchwolf
![]()
Първоначално написано от Midnight123
Загубих интерес ;(
Хем знаеш, че са нормални същества, хем се панираш. Като я заговориш, най-вероятно ще се панира повече от теб.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Т'ва е форум и щом пускаш тема, следва че би трябвало да приемаш, че ще има всякакви отговори - от ебавки и средностатистически бръщолевения до полезни коментари.Здравейте,първо искам да кажа,че темана не е фейк и тъпите коментари може да си ги спестите(не ми е до тях)
Колкото до темите - вместо да се притесняваш и постоянно да мислиш к'во да кажеш, си представи че си с приятел. И все пак не се дръж с девойката изцяло приятелски, покажи й, че имаш интерес за нещо повече.
Опитът му е майката. Колкото по-често излизаш с момичета, ще ти става по-лесно.![]()
Нямаше да те изям. Но щом е странно, значи не си този, за когото мислех.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Казвам се Цоко...
Единствения проблем остава е да ме приеме в ФБ за да мога да я покана на кафе.![]()
много правилно се изрази че са същества, ама грешиш че са нормални. иначе има и дискотеки в които не пускат чалги, и пиано барове имаПървоначално написано от Midnight123
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Казваш се Цоко. Кое му е странното?
5 минути ли..
Аз 5 часа мога да си говоря с някого, когото даже познавам доста добре.![]()
Е как да и го покажа този интерес...Първоначално написано от Evterpa
Продължавам да мисля, че не е хубаво да си срамежлив. Колкото и красив да си ако си срамежлив отпадаш..![]()
![]()
![]()
Знам,че е така.Колкото пъти да говоря с момиче все съм притеснен на макс за да не изръся някоя глупост...Първоначално написано от nolovexxx
психонавиването е много важно.. просто си повтаряй наум как искаш да се случат нещата и действай.. забрави какво МОЖЕ да стане, а какво ИСКАШ да стане (:
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
1. Почваш да слушаш чалга. Не ми пука какво мислиш за тая музика, това се слуша от 90% от момичетата.Първоначално написано от Midnight123
2. Грижиш се за себе си - тренирай нещо, къпи се всеки ден, ходи бръснат, старай се да ухаеш добре
3. Общувай с момичета. Знам, че ще ти е доста трудно, но го правиколкото се може по-често. Не подбирай, старай се да имаш колкото се може повече контакти с момичета. Старай се да си приятел с тях, засега не може да искаш повече.
След една-две години може да си намериш гадже, да се оправиш не става от днес за утре...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ква глупост? Не, сериозно, дай ми пример за глупост.Първоначално написано от Midnight123
И кво ще стане, дори да кажеш нещо тъпо? Кажи "Оф, зле съм" и се изхили.
@fenasf
Към чалгата трудно да премина,предпочитсм хаус музика.
За къпането и другите го правя ,само където не тренирсм нищо.
Контактите с момичетата трудно,защото в даскало съм в смяна с малкитв,а тези от класа винаги гледат да ме дразнят с нещо.
Най-добре се запиши на фитнес, слушай рап и направи 1000 приятели във фейс и ти заговаряй момичетата, не чакай тях.. за това се сещамПървоначално написано от Midnight123
![]()
![]()
С поглед. Търсиш физическа близост и следиш реакциите й. Правиш й комплименти (по подразбиране с мярка). Като говорите се интересуваш от нея, за да я опознаеш (но не засягаш прекалено лични теми) (и се стараеш да няма усещането, че я подлагаш на кръстосан разпитПървоначално написано от Midnight123
), а не превръщаш себе си в основна тема на разговора.
Тези неща ги правиш само в случай, че по отношението й личи, че си я заинтригувал. Иначе се получават трагикомични сценки.[/b]
Каква глупост, бе? Дефинирай глупост. Важно е какво говориш, но много по-важно е как го казваш и колко си вярваш докато го изричаш. Като ме шибне някоя муза, такива идиотщини мога да ти дрънкам, че нещата, за които ти си мислиш, че са глупости, да ти се струват свръхинтелигентни изказвания. Точно там е работата, да те знаят, че имаш акъл, но в същото време да притежаваш способността понякога да се превъплащаваш в идиот и да дрънкаш простотии.Първоначално написано от Midnight123
Като си уверен в това, което говориш и г/д знаеш, все пак, какво казваш, няма да изпадаш в такива ситуации.
Като си притеснен, дори наистина правилни и на място неща да говориш, те ще звучат така, че все едно са глупости, ти ще се притесниш и от там ку'ра му янко.
едит: Каквото и да правиш, трябва да си подобриш самочувствието дотолкова, доколкото да се чувстваш поне равен с хората, които са около теб.
Цялостният процес на промяна е доста труден, особено ако си трагичен случай, но не е невъзможно. Просто трябва да хванеш правилната посока и начин на поведение и да го моделираш така, че да се вписва в стила и характера ти. Да се чувстваш на 100% в кожата си, където и да си, дет се вика. Лесно няма, но качеството ти на живот ще се подобри.
Temet Nosce
벨야카