Цитирай Първоначално написано от nick1896
Пич, първо вземи се осъзнай ( два шамара ще ти свършат работа ), започни да водиш по-социален живот... излез навън и се огледай ... 100% съм сигурен, че си от пасивния тип момчета, които чакат момичето на живота им да ги открие, ама тва не е възможно. Запомни го ... Хубавите момичета никога не свалят, те очакват да бъдат свалени.Вероятност да видиш момиче да сваля момче има само когато момичето е грозно и никой не и обръща внимание /едното е следствие на другото/... Второ красиви мъже няма /има ама те се наричат гейове... /, един мъж трябва да бъде мъжествен и да има цел в живота си. Тия глупости дето си ги писал за красотите и смешното лице ги забрави ... Запомни, че жените са тези, които трябва да бъдат красиви, а мъжете - тези които трябва да бъдат силни /и психически, и физически/ и да подкрепят жените.

Относно дискотеките, само си търсиш оправдание, за това че не излизаш...Не във всички дискотеки пускат само чалга... Пък и кво толкова, опитай може и да ти хареса, все пак ти не отиваш там заради музиката, а заради хората и купона...

Относно момичето, нещата са прости - бъди смел, бъди пич, бъди непукист... Когато я видиш с друго момче я спри и я заговори. Това директно ще ти донесе 1 точка и тя ще започне да те мисли за готин /само не се прави на клоун и не я заговаряй с нещо тъпо, безсмислено, лигаво/... Опознайте се , бъди пич покани я на среща, без значение, дали ще е в парка или на кафе... само гледай да не е на кино, защото там само ще си губиш 2-3 часа време и това няма да ти помогне с нищо. Важно е да разговаряте, важно е да бъдеш пич... Ако си изпълни всичко както трябва и си бил пич, нещата трябва да потръгнат, а ако те резне , бъди пич и мини на следващата

Последен съвет от мен: Бъди пич и си отдели си един свободен ден и излез /с приятел или двама/ на най-оживеното място в твоят град. Спирай и заговаряй всяко срещнато момиче /било то хубаво, или грозно/... Ще забележиш много разлики във всяко едно отношение... Направи това нещо възможно най-скоро, защото колкото по-бързо, толкова по-добре /ако си пич ще го направиш през оставащите ни 3 почивни дена/

П.С. Пич аз съм на 15 и знам повече от теб... След 1 година ти ставаш на 18 а нямаш почти никакъв социален живот... ПА ВЗЕМИ СЕ СТЕГНИ МАЛКО И БЪДИ ПИЧ...

-Еми тва е
Имаш сериозен пробел с думата "пич" , а иначе нещата които каза са г/д верни ..