- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Блузи- къде?
За една блуза давам около 20-30 лв, а тук намирам мнения за около 5 до 10 лв.![]()
Особено сега зимата трябва да се оборудвам с нов гардероб. Я издайте малко тайни за тези местенца. Къде да ги намеря? Имена на магазините?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Абе вие луди ли сте да давате толкова пари за блуза ???????????????
Най много 10 лв да дам. За щастие има магазин до дома с такива цени, че ще гледате така:![]()
![]()
![]()
Същите са като в обикновенните магазини и НЕ са втора употреба![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Поръчвам си от нета, примерно 4 блузи с някви щампи и снимки каквито аз искам и ми излизат към 30лв с пратката... А и ако обиколиш магазините в града си съм сигурна, че все ще намериш блузка на сносна цена![]()
От София ли си ?Първоначално написано от FreshJuice
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И аз знам един такъв магазин в Пловдив, не знам ти от къде си... Много са евтини наистина, турски са, но качеството не е много добро, даже изобщо, не че китайското е много разлино де, ама ....Първоначално написано от FreshJuice