.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]

Компютъра ми забива

Онзи ден ми прейнсталираха компютъра и вчера го върнаха. Преди си бях с ХР, но този път ме смениха със седмицата. Включих го и започнах там да сърфирам в нета, да изтегля някоя друга програма, филм, музика или игра, но след около 20 минути в един момент забива. Както си седя и си ровя нещо и изведнъж забива. Рестартирам го сигурно през 15-20 минути. От къде е проблема? Как да го оправя? Не ми се иска пак само след 1 ден да го давам отново за прейнсталация.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Да не би да си дръпнал нещо дето не трябва? Антивирусна си дръпни през тия 20 минути и сканирай за нередности.
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    1 sha vi kaja Everybody is the difference. Chudete se ai.

Бъди малко по-cпецифичен. Какво cи инcталирал. Антивируc имаш ли и т.н. Забиването може да cе получава от cтотици неща. Може да cподелиш и какъв ти е компютъра.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Смолян
    Провери колко ГБ Хард Диск имаш . И моя преди забиваше , но сега му увеличиха РАМ - От 512 МБ на 2 ГБ и ХДД - От 80 ГБ на 400 ГБ (320 + 80=400 Гб ) и вече хитч не забива А може и от уиндоуса да е . Да нямаш място в компа за Уиндоус 7 иначе аз преди бях с виста , а сега и аз съм със 7 цата

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    сканирай за вирОси с mbam и виж в msconfig кво ти се стартира при включване

Сиигурно компютъра ти не е готов за 7 пробвай пак с Xp и ако тогава става пак така си увеличи рам

Супер фен Аватара на badsector
    Може и проблеми със захранването да имаш, прах, подути кондензатори... При никаква информация, трябва да вадим кристалните топки.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Control Panel > Administrative Tools > Event Viewer са кристалните топки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си