- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Zа чалгата и любовта...
Моя милост иска да ви пита един въпрос.
Вероятно повечето момичета тук слушате това произведение на българската музика(извинявам се на истинските музиканти в BG). Знам, че повечето от вас се кефят на песните им.. няма да ги изброявам много са, вие си ги знаете.
Та да минем на въпроса, искам вие дами, да ми кажете поне една известна или не чак толкова известна чалга песен която се пее от жена и в която тя признава, че е виновна за нещо?... Искам да чуя песен в която жена си признава че е збъркала нещо пред някои мъж, омръзна ми да слушам "колко те обичам", "ти сърцето ми разби", "ти с друга преспа", "ти мене остави" и други подобни...
Няма да казвам мнението си за чалгата защото ще ми се обидите, но приятелката ми харесва тази музикапак извинения и чух доста песни в този стил(стил ли казах...).
Поздрави, братчед ви sixkiller![]()
MARIA-EDINSTVEN v edna 4ast ot pesenta tq pee "vinata ne e v teb a v men "![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
хехехее, жената е на линия, sorry lady! ама тя пее, че цял живот измамници обича, демек измамниците са и виновни...
heheh ГОСТА tva deto pee "Cql jivot izmamnici obi4am " e druga pesen![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Май съм объркал песента, е добре тук Мариа казва - "затова ли всичко е било да ме видиш в твоето легло", а "вината не е в теб а в мен" е някакво тъпо самообвиняване присъщо на така нарешените чалгаджиики..
TheNightRider там е проблема, че покраи тази музика(пак се извинявам) и нормалните(на пръв поглед) момичета започнаха да си го мислят...
ehehe sorry Six , ama dobre peqt jenite che ste izmamnici i kakvi li ne oshte ti si jiv primer :} iskah da kaja che te biva v naranqvaneto ! Ili moje bi iskash da ti dam primer... ?
Обичам те мило {}{P}{}
Yoooo разбрах как да се регистрирам !!!![]()
Lady, много ти се вдигна самочувствието покраи тия примери!
Щом искаш все пак:
Никога несъм те лъгал!
Никога несъм те мамил!
Никога несъм те наранявал, съзнателно!...
Никога несъм ти изневерявал!
Никога несъм го искал!
Освен това:
Винаги съм се опитвал да докарам усмивката на лицето ти!
Винаги съм се опитвал да те карам да се чувстваш добре !
Винаги съм мислил първо за теб!
Винаги съм се съобразявал с теб!
Винаги съм гледал на теб да ти е добре !
Винаги ми омръзва да пиша "винаги"...
ЕЕееиииии алооооо, несе отнасяите в други истории чакам си отговора !
ne mi se e vdignalo samo4uvstvieto .... no 6tom taka si misli6...
Обичам те мило {}{P}{}
Първоначално написано от sixkiller
EMILIA-MUJ DA SI tam pee : "Ako nqmashe v tozi svqt muje shteshe li da e dobre mojem li bez tqh da izvurshim grqh moqt otgovor e NE" tuk pee che ste ni nujni![]()
Обичам те мило {}{P}{}
Проверяваме веднага![]()
Говорим за любов, не за секс... доколкото разбирам тук Емилия говори за секс. А репликата "отново избери" накрая ми звучи като "избери друга и даваи от начало"... доколкото разбрах в тази песен жената пее, че завижда на мъжете за това че могат да правят това което тя е написала...Мъж да си на този свят
е прекрасен занаят -
имаш ли си всичко ти,
нищо теб не те мори.
Първо нещо дай,
после пожелай
и люби, люби до край.
Чаши напълни,
малко отдъхни
и отново избери.
miiiii.......ne slusham chalga i neznam![]()
I’m your truth, telling lies I’m your reasoned alibis I’m inside open your eyes I’m you.....
хехех и добре правишПървоначално написано от BlOoD_rOsE
![]()
ne si misli 4e nie nemojem da smenqme gajetata kato nosni kurpi4ki kakto vie pravite![]()
Обичам те мило {}{P}{}
Ооо вие можете и като телевизионни програми повреме на прекъсване на "планета"-та да ги сменяте, но не там ви е проблема....Първоначално написано от LSD^Lady
Нема отговор нема жив Devil...
Raina&Konstantin-I tova e lubov !!!!!!!! Tova e pesenta....
Обичам те мило {}{P}{}
Тук първо той и разправя, че тя само предисвиква спорове, а му вика, че той е виновен защото ... незнам си какво...
Стандартна история... Исках жена да си признае не Константин...
Sonq Nemska-Srqda se prigotvi ....
Обичам те мило {}{P}{}
Соня просто вече него обича, не мисля че това е някакво провинение...
Всички момичета са чалгарки. Аз съм метъл. Просто не се занимавам със зомбирани хора!
Вероника - Плачи сърце
Азис - Някой ден