- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо по пирнцип
по-не хубавите момичета се влюбват първи в момчетата, а красивите винаги чакат момчето първо да ги потърси?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Щото всички тичат по тях и имат чувството, че не губят нищо, ако не те търсят те. Освен, ако не им врътнеш много главата. Затва са ни тръпка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
За да ви изпреварят преди да хукнете след някоя мацка.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
А защо,когато си нямаш гадже никой не те иска,а като си намериш започват да те търсят?
И защо като си намериш някой,след това се появява друг,който ти изглежда по-добре от вече намерения?
Чуждата кокошка е патка...Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Защото някои жени, когато са без гадже са нон стоп тъжни и намусени, а това е непривлекателно. Пък, когато имат гадже и най-вече, когато са влюбени, се усмихват често и сякаш летят над земята. А това радва окото.Първоначално написано от SuNsEt
![]()
При мен пък винаги е било обратното. Когато съм с гадже, ме закачат много малко. Когато съм без, е по-наплив.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И при мен такаПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
.. защото едните знаят какво искат, а другите не!
(с изключения разбира се)
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ти си ми тръпка, като станеш свободна ще си поговоримПървоначално написано от Goddess
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Защото никой няма да тръгне след грозните, всеки иска нещо по-добро... Това кара "по-не хубавите момичета" да се влюбват първи![]()
Е то попринцип си е така - на малки сметки и хубави жени всички да навитиПървоначално написано от nick1896
![]()