- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как се справяте с домашните?
2 часа
Бичим Айляк от 9 клас не съм помирисвала домашно,просто не ни дават![]()
maDamn
за ученето уча макс. 2 часа. Домашните пиша в училище , защото в къщи винаги ще има нещо , което да ме разсейва
Въобще не съм писал домашни от 8ми клас.Случва се от време на време да драсна няколко реда по френски.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Уча толкова време,колкото ми се налага.
Тази година се старая..За дипломата все пак![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Рядко пиша мои домашни. Пиша тези на моя съученичка...а тя моите![]()
помагаме си :P
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
ами като се прибера сядам и уча поне 2 часа по всички предмети
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Ами аз вече 4та година живея във Франция, и тук просто ни спукват. Плюс това, сега в 11 клас, аз си избрах да съм в математическа паралелка, а там сам най-силните. Така че просто ми се взима акъла. Цял ден сме на училище, връщам се в 18.30 и имам куп домашни за другия ден. Често ми се налага да уча до късно вечерта, вчера примерно изпих три чаши силно кафе, за да мога да си науча всичко по история. Да не говорим, че и много спортувам, детегледачка съм 1-2 пъти седмично ... почти не ми остава време за мен, но пък какво да правя. Искам да успея, за това трябва да си сядам на задника и да уча.
А как се справят тези, които са 2ра смяна .. аз нещо не мога да си организирам правилно времето ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Втора смяна е най добре. Вечер в 6-8 се прибирам.. вечерям и излизам до 11. уча през ноща от 12 до 2. Стоя на компиютъра до 4до обяд се наспивам и отивам за у-ще :P
сега съм първа и ми е мнн трудно с ставането сутрин![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Бях втора смяна септември месец и като се върна от училище писах до 1 вечерта и после сутринта в 8 часа пак съм над домашните...Сега ще съм 1 смяна и още като се прибера сядам да пиша и уча![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Супер се справям с домашните за сега. Днес за 2 часа приключих с цялата следваща седмица и сега е айляк.
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!