- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо като се напия (което е много рядко)
започвам да се връщам назад във времето когато бяхме заедно и цивря като малко дете.. ебаси тъпото![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Алкохолът възбужда нервната система и отключва разни депресивни състояния, особено ако са емоции, които ти тежат, а подтискаш през останалото време...нормално.
Хаха и на мен нещо подобно ми се случи.
Доста беше гадно,а и около мен имаше хора и сигурно съм изглеждала като пълна лигла![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Аватарът е трепач![]()
Ами просто нямаш весело пиянство.
След много пиене различните хора могат:
- да се смеят;
- да плачат;
- да се възбудят сексуално;
- да им се доспи много;
- да им се развърже езика и да издрънкат какво ли не;
- да загубят мярка и да затанцуват по масите...
Ти явно си от вторите.
Просто не пий.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Някои решаваме задачи. Математиката е следствие от алкохола.Първоначално написано от SisiStrange
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
права си тежи ми и гледам да не го показвам.. но като се напия ставам друг даже веднъж и пращах смс-и.. а още по тъпото е че и тя ме обича и въобще не знам какво се случва с нас и защо не сме заедноПървоначално написано от Goddess
На пияна глава ще са много верни задачите ;д
Шшшт, преди да са се усетили от долния раздел, че им ги решавам грешноПървоначално написано от Evterpa
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това е адски вярно!!Първоначално написано от Chacho
На едно контролно в даскало ходих подпийнала и както съм кръгла нула точно по математика, изкарах 5.50.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
мне като се напия съм много весел и ми е кеф и се разбивамПървоначално написано от SisiStrange
а другото става като се прибера и остана сам
![]()
Долният раздел е секс, ама нищоИма хорица като мен, на които понякога и грешно решение им е трудно да измъдрят ;д
Аз затова като се прибера заспивам директно. Понякога по рефлекс влизам във форума, но по-добре си е да заспи човек. На обед зелева чорба и всичко 6.Първоначално написано от brusa
Готина картинка,това ти ли си?![]()
Казвайте ги тия неща по-рано, бе, хора...Първоначално написано от SisiStrange
Аз на таблицата за умножение се затруднявам хахаха, истинско чудо е, че завърших с 4-ка.
![]()
за кое говоришПървоначално написано от SuNsEt
![]()
После все на градус ли се появява като ви даваха контролни?Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Повечето добри математици не могат да умножават правилно. Аз съм изключение![]()
За тоя пичага на аватара ти дето си шари ''нещото''.Първоначално написано от brusa
не съм аз.. но много си приличамеПървоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
Първоначално написано от Evterpa
Не. Само на класното.
Аз съм тарикат.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Във виното е истината .![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ВЪОБЩЕ НЕ МОГА ДА ПИЯ! Преди година и нещо пих за последно, защото одарих 2 чаши текила след 30 минути 1 чаша ром и следващите 15 минути още 3 ииииииии 2-те последни бяха на екс.. НАПРАВО ТУШслед 2 чаши на екс помня две неща за изминал един час ! 1: Падам по стълбите и си забивам главЪта у един бидон с вода 2 :легнал съм в леглото и повръщам на пода (сигурно това не беше нужно да го казвам.. добре ще се поправя ((искарвам смляната до одеве обработвана храна, на пода до леглото)) пак черно петно и се събуждам с отворена книга в ръцете
, и не може да повярвате какво направих
спрях да пия
! Иначе алкохола ми влиае доста отпускащо, и развеселяващо (слава богу, че не чупя, хвърлям и да се заяждам... (whew) )