.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от GetsugayaDAN
    ВЪОБЩЕ НЕ МОГА ДА ПИЯ! Преди година и нещо пих за последно, защото одарих 2 чаши текила след 30 минути 1 чаша ром и следващите 15 минути още 3 ииииииии 2-те последни бяха на екс.. НАПРАВО ТУШ след 2 чаши на екс помня две неща за изминал един час ! 1: Падам по стълбите и си забивам глвЪта у един бидон с вода 2 :легнал съм в леглото и повръщан пода (сигурно това не беше нужно да го казвам.. добре ще се поправя ((искарвам смляната до одеве обработвана храна, на пода до леглото)) пак черно петно и се събуждам с отворена книга в ръцете , и не може да повярвате какво направих спрях да пия ! Иначе алкохола ми влиае доста отпускащо, и развеселяващо (слава богу, че не чупя, хвърлям и да се заяждам... (whew) )
    Cool story, brah.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho

Cool story, brah.
    Мани, мани бяха направили клип.. бях отвратЯтилен !

Град
    Пловдив
    Ха, GetsugayaDAN като каза това "слава богу, че не чупя, хвърлям и да се заяждам..." се сетих за един приятел, който като се напие и каже "махнете се, че мачкам" , трябва да бягаш от него. На купони е огъвал вилици, ножове. УжасТ
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Ха, GetsugayaDAN като каза това "слава богу, че не чупя, хвърлям и да се заяждам..." се сетих за един приятел, който като се напие и каже "махнете се, че мачкам" , трябва да бягаш от него. На купони е огъвал вилици, ножове. УжасТ
    МОЛЯ ти се не ми казвай, че този твой приятел учи в Иконома за 12 клас ?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GetsugayaDAN
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    МОЛЯ ти се не ми казвай, че този твой приятел учи в Иконома за 12 клас ?
    Не,не. Дишай

Защото най-добрия приятел учи тама и има някав от неговия клас, където чувам само легенди за него (селско биткаджийско богаташче) дето си пръска всеки ден 30-50 лв на комар яко, и като се напие троши, ЛОПАТИ, МАСИ, ТУХЛИ, ДЪРЖАВНИ МУНИЦИИ, ПАМЕТНИЦИ е добре малко се поовлякох, но до държавни муниции всичко се говори, че е верно

Град
    Пловдив
    Цъцъцъцъ

Мега фен Аватара на Chacho
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

^ 1+
    Be careful what you wish for.. punk

Супер фен Аватара на gabsit000
    някои хора наистина не знаят кога как да си зададът върпоса и изглежда адски смешно..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Всеки излива някакви емоции под въздействието на алкохола,било то весели или тъжни..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си