- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да спра да мисля за нея..
Има едно момиче - красива, умна, талантлива, с чувство за хумор - абе с 1 дума перфектна. С нея сме приятели, познаваме се отдавна и я харесвам от както я видях за пръв път, но напоследък почнахме да се виждаме по-често, в една компания, ходим на училище заедно. Когато съм около нея ми е супер яко, просто отвътре ми идва да се усмихвам, а когато видя нейната усмивка и забравям за всички шиба** неща които стават в живота ми, и ми идва да се разплача от радост. Но когато съм си вкъщи, или в училище, абе общо взето където и да съм си мисля за нея - какво е станало, какво съм могъл да направя по-добре, и тия мисли просто ме съсипват, имам чувството че ще полудея. Дори преди малко като си мислих за нея и защото няма да е в града тази седмица се разплаках (може би за пръв път от 2-3 години), и не просто се разплаках, а си ревах като малко момиченце. Тя в момента си няма приятел, но ме е страх да и призная какво изпитвам, защото ако нищо не стане (в което съм 90% сигурен) просто ще развали приятелството ни, може и да не го развали но ще се избягваме и ще се гледаме накриво, а предпочитам просто приятели, отколкото нищо, защото най-малкото ми дава причина да се будя с усмивка като знам например че след 2 часа ще ходим двамата към даскало. Честно за пръв път изпитвам толкова силни чувства и не знам какво да правя?
Първо, дръпни си панталоните и си намери оная работа. Я, ти си бил момче!?!?
Второ, не искаш да сте само приятели. Не си търси оправдания, с които да се скриеш от евентуалния неуспех.
Трето, потърси друго момиче. Сигурно няма да ме послушаш, гадно е да ти го казвам, но тая история е по-предвидима от холивудски сюжет: запознаваш се с момиче, ставате много близки приятели, ти се влюбваш, признаваш си чувствата и тя те реже, защото за нея си само приятел. Ако искаш от едно момиче връзка, показвай й го от самото начало. Ще й станеш приятел после.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Прав си, не искам да сме просто приятели, и никъде не съм казал че искам, казах че е по-добре това от нищо.Първоначално написано от Chacho
И за "оная работа" дето говориш, няма да ми помогне много, т'ва не е като да пръднеш когато имаш разтройство.
Признай й. Ако бях на нейното място, бих искала да знам, ако приятел изпитва нещо към мен.. Представи си като си хване гадже.. Как ще ги гледаш всеки ден заедно.. И ще се самоизмъчваш. И като прибавиш чуденето "Какво ли щеше да стане, ако й бях признал чувствата си?" става още по-зле.. Ако те обича и уважава като приятел, ще внимава ако си намери гадже.. Ще щади чувствата ти. Или няма да ти лафи за момчета, понеже ще знае, че ти е гадно. Поне аз така бих направила.. А ако и тя изпитва такива чувства - чудесно. Успех! : )))
Момиче ^^
Бъди честен.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Колко много те разбирам... И аз съм в същото положение. Естествено бих те посъветвала да й кажеш,но не мога ,защото самата аз не си вярвам. Разбирам страха от загубата на приятелството,макар че не го искаш всъщност. Сещам се за една реплика от филм (няма да е дословно)- "Докато не вдигна телефона това си остава една неосъществена мечта,а не провал. "
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Първоначално написано от arsenalllbaby
Да.И аз те съветвам ,да се престрашиш.Поради горе изброениете причини.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ами аз си мисля да и правя малки намеци, не като просто приятел, и да видя как реагира, а не да си кажа всичко директно
Спри да бъдеш страхливец и бъди искрен с нея. Ако чувствата са взаимни - чудесно !Ако не са... ще ти мине с времето и ще се влюбиш в друга.
Това + че все пак за теб е по-добре да й кажеш(естествено по готин начин,не да се разревеш пред нея ;д ) - дори да те отреже със сигурност ще си вдигнеш малко увереността в себе си и току-виж си заприличал поне малко на мъж. Била идеална , бил си плакал като момиченце за нея , ОМГ ? На колко си ?Първоначално написано от Chacho
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
От сърце ти пожелавам да намериш момиче за което си струва да плачеш, и дано не изпадаш в ситуация като моята.Първоначално написано от Rolisten
лс.
If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?
Верен отговорПървоначално написано от Chacho
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Така като го кажеш е различноПървоначално написано от Rolisten
![]()
Мисля, че идеята ти за намеците е добра. Преди година най-добрия ми приятел ми каза, че ме харесва и честно казано аз също го харесвах. Може би не трябва да й казваш всичко наведнъж, давай постепенно, малко по малко. Аз поне така мисля (Но все пак не прекалено бавно, не губи много време).Първоначално написано от npace
One Day your life will flash before your eyes
Make Sure it's worth watching!
За момент забравих,че ти си момчето ама както и да е.Ако не искаш да и признаваш,за да не си развалите приятелството то тогава си намери друго момиче,не вярвам в даскалото ти да е само тя.
Ми и аз така мисля, трябваше ми второ мнение, мерси.Първоначално написано от elf4ety
Този път ще се боря за ВЪРХА и докато има надежда няма да се откажа или да се примиря с по-малко!Ако не искаш да и признаваш,за да не си развалите приятелството то тогава си намери друго момиче,не вярвам в даскалото ти да е само тя.
Признай й. Бъди искрен. При мен така стана, а сега сме си заедно.Мислех го само за приятел. Споделяхме си по скайп, после на живо и накрая тръгнахме. Радвам се, за което. Може би и тя иска същото, но я е страх и срам. Ние момичетата не сме глупави и сигурно се е усетила, че искаш нещо повече. Признай и и давай смело. Много е хубаво, когато една любов се гради върху приятелство.
Късмет, после може да разкажеш и дано не се разочароваш. Моля те обаче, ако те отреже не прави като другите момчета. Да почнеш да я наричаш курва и някакви такива, само защото не ти е отвърнала на чувствата.
![]()
Същата ситуация и при мен .. първо си мислех да не и казвам и да си останем приятели , след това размислих и започнах с намеци , но явно тя искаше да сме само приятели .. струва си да пробваш![]()
А има нещо странно при разговорите което не съм споменал, когато и пиша в скайп изобщо не е общителна, винаги аз започвам чата, отговаря ми само с "да", "не", "ахам" все едно не иска да говори с мен, и аз след 2-3 такива отговора спирам да и пиша шото почвам да се чуствам досаден, което е странно защото на живо много добре върви всичко, постоянно има тема за разговор дори в повечето пъти тя я подхваща.Първоначално написано от Anonimen05
Не знам дали изобщо има нещо което може да направи, за да я обидя, най-малко пък ако не ми отвърне на чувстватаМоля те обаче, ако те отреже не прави като другите момчета. Да почнеш да я наричаш к***а и някакви такива, само защото не ти е отвърнала на чувствата.![]()
ЕДИТ: офф почвам да звуча като пълен педера'ст, аз спирам да пиша, ако имате още съвети или мнения ще се радвам да ги чуя![]()
Не знам какво точно да те посъветвам . Ако сте много добри приятели ддз недей да рискуваш приятелството ви ,но ако рискуваш и се получи -- > ^_^ . Признай й , пък да видим![]()
Или всичко или нищо .
Оф и аз от това се притеснявам брат, и винаги имам някакво чувство че нищо няма да стане м/у нас, не знам дали щото съм песимист попринцип или....Първоначално написано от vakanciqta
И при мен е същата ситуация... и ние сме много добри приятели с момичето в което съм влюбен, и моите опасения са същите, че можем да си развалим приятелството. Преди няколко дни тя скъса с гаджето си, защото вече нямала чувства към него. Следващите дни след това с нея много се забавлявахме, но само като приятели. От една страна ми се иска нещо повече, но от друга страна, не искам да развалям изграденото до тук приятелство. Не че ще ми се разсърди и няма да ми говори, ами вече няма да е същото... ще гледа когато говорим да не ме нарани по някакъв начин... както каза едно момиче по нагоре.