.
Отговор в тема
Страница 1 от 15 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 363

Не мога да спра да мисля за нея..

Има едно момиче - красива, умна, талантлива, с чувство за хумор - абе с 1 дума перфектна. С нея сме приятели, познаваме се отдавна и я харесвам от както я видях за пръв път, но напоследък почнахме да се виждаме по-често, в една компания, ходим на училище заедно. Когато съм около нея ми е супер яко, просто отвътре ми идва да се усмихвам, а когато видя нейната усмивка и забравям за всички шиба** неща които стават в живота ми, и ми идва да се разплача от радост. Но когато съм си вкъщи, или в училище, абе общо взето където и да съм си мисля за нея - какво е станало, какво съм могъл да направя по-добре, и тия мисли просто ме съсипват, имам чувството че ще полудея. Дори преди малко като си мислих за нея и защото няма да е в града тази седмица се разплаках (може би за пръв път от 2-3 години), и не просто се разплаках, а си ревах като малко момиченце. Тя в момента си няма приятел, но ме е страх да и призная какво изпитвам, защото ако нищо не стане (в което съм 90% сигурен) просто ще развали приятелството ни, може и да не го развали но ще се избягваме и ще се гледаме накриво, а предпочитам просто приятели, отколкото нищо, защото най-малкото ми дава причина да се будя с усмивка като знам например че след 2 часа ще ходим двамата към даскало. Честно за пръв път изпитвам толкова силни чувства и не знам какво да правя?

Мега фен Аватара на Chacho
    Първо, дръпни си панталоните и си намери оная работа. Я, ти си бил момче!?!?

Второ, не искаш да сте само приятели. Не си търси оправдания, с които да се скриеш от евентуалния неуспех.

Трето, потърси друго момиче. Сигурно няма да ме послушаш, гадно е да ти го казвам, но тая история е по-предвидима от холивудски сюжет: запознаваш се с момиче, ставате много близки приятели, ти се влюбваш, признаваш си чувствата и тя те реже, защото за нея си само приятел. Ако искаш от едно момиче връзка, показвай й го от самото начало. Ще й станеш приятел после.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho

Второ, не искаш да сте само приятели. Не си търси оправдания, с които да се скриеш от евентуалния неуспех.

Трето, потърси друго момиче. Сигурно няма да ме послушаш, гадно е да ти го казвам, но тая история е по-предвидима от холивудски сюжет: запознаваш се с момиче, ставате много близки приятели, ти се влюбваш, признаваш си чувствата и тя те реже, защото за нея си само приятел. Ако искаш от едно момиче връзка, показвай й го от самото начало. Ще й станеш приятел после.
    Прав си, не искам да сме просто приятели, и никъде не съм казал че искам, казах че е по-добре това от нищо.
    И за "оная работа" дето говориш, няма да ми помогне много, т'ва не е като да пръднеш когато имаш разтройство.

Признай й. Ако бях на нейното място, бих искала да знам, ако приятел изпитва нещо към мен.. Представи си като си хване гадже.. Как ще ги гледаш всеки ден заедно.. И ще се самоизмъчваш. И като прибавиш чуденето "Какво ли щеше да стане, ако й бях признал чувствата си?" става още по-зле.. Ако те обича и уважава като приятел, ще внимава ако си намери гадже.. Ще щади чувствата ти. Или няма да ти лафи за момчета, понеже ще знае, че ти е гадно. Поне аз така бих направила.. А ако и тя изпитва такива чувства - чудесно. Успех! : )))
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Бъди честен.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Колко много те разбирам... И аз съм в същото положение. Естествено бих те посъветвала да й кажеш,но не мога ,защото самата аз не си вярвам. Разбирам страха от загубата на приятелството,макар че не го искаш всъщност. Сещам се за една реплика от филм (няма да е дословно)- "Докато не вдигна телефона това си остава една неосъществена мечта,а не провал. "
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Град
    Пловдив
    Защо да не й признае?
    Ами ако и тя изпитва нещо към него, но я е срам да си каже?
    Рискувай, момче. В този свят без да опиташ нищо няма да постигнеш.
    Доказано...
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby
    Признай й. Ако бях на нейното място, бих искала да знам, ако приятел изпитва нещо към мен.. Представи си като си хване гадже.. Как ще ги гледаш всеки ден заедно.. И ще се самоизмъчваш. И като прибавиш чуденето "Какво ли щеше да стане, ако й бях признал чувствата си?" става още по-зле.. Ако те обича и уважава като приятел, ще внимава ако си намери гадже.. Ще щади чувствата ти. Или няма да ти лафи за момчета, понеже ще знае, че ти е гадно. Поне аз така бих направила.. А ако и тя изпитва такива чувства - чудесно. Успех! : )))

Да.И аз те съветвам ,да се престрашиш.Поради горе изброениете причини.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Ами аз си мисля да и правя малки намеци, не като просто приятел, и да видя как реагира, а не да си кажа всичко директно

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Спри да бъдеш страхливец и бъди искрен с нея. Ако чувствата са взаимни - чудесно !Ако не са... ще ти мине с времето и ще се влюбиш в друга.

Това + че все пак за теб е по-добре да й кажеш(естествено по готин начин,не да се разревеш пред нея ;д ) - дори да те отреже със сигурност ще си вдигнеш малко увереността в себе си и току-виж си заприличал поне малко на мъж. Била идеална , бил си плакал като момиченце за нея , ОМГ ? На колко си ?
    If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?

Цитирай Първоначално написано от Rolisten

Това + че все пак за теб е по-добре да й кажеш(естествено по готин начин,не да се разревеш пред нея ;д ) - дори да те отреже със сигурност ще си вдигнеш малко увереността в себе си и току-виж си заприличал поне малко на мъж. Била идеална , бил си плакал като момиченце за нея , ОМГ ? На колко си ?
    От сърце ти пожелавам да намериш момиче за което си струва да плачеш, и дано не изпадаш в ситуация като моята.

лс.
    If you were to turn into a snake tomorrow and began devouring humans, and from the same mouth you devoured humans, you cried to me “I love you!” Would I still be able to say “I love you,” the same way I do today?

Супер фен Аватара на fenasf

Верен отговор
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от Rolisten
    Целта ми не беше да се заяждам , пиша от личен опит,знам какво ти е ,а знам и колко си заблуден ,изпадал съм в подобна ситуация - тя е доста често срещана всъщност и общото е ,че всеки си мисли ,че другия разбираш ли ,"идея си няма аз колко съм влюбен и колко ми е тежко". Не е така братле :д Стегнах се ,казах й каквото имах да казвам по готин начин и с достойнство,а тя дори си имаше приятел за разлика от твоята.Отряза ме,стигнахме до баналностите "да си останем приятели" - ок ноу проблем от мен- беше ми гадно известно време,но в същото време си ми беше и много кеф,че този път не бях страхливеца,а от там и доста други неща в живота ми потръгнаха.Иначе е ясно,че след такава ситуация нещата трудно могат да са същите - намаляха разговорите,имаше ги неловките моменти,но сега се чудя и не мога да си спомня какво точно съм харесвал в нея.Такива са "големите" едностранни "влюбвания"..
    Така като го кажеш е различно

Цитирай Първоначално написано от npace
    Ами аз си мисля да и правя малки намеци, не като просто приятел, и да видя как реагира, а не да си кажа всичко директно
    Мисля, че идеята ти за намеците е добра. Преди година най-добрия ми приятел ми каза, че ме харесва и честно казано аз също го харесвах. Може би не трябва да й казваш всичко наведнъж, давай постепенно, малко по малко. Аз поне така мисля (Но все пак не прекалено бавно, не губи много време).
    One Day your life will flash before your eyes
    Make Sure it's worth watching!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    За момент забравих,че ти си момчето ама както и да е.Ако не искаш да и признаваш,за да не си развалите приятелството то тогава си намери друго момиче,не вярвам в даскалото ти да е само тя.

Цитирай Първоначално написано от elf4ety
    Мисля, че идеята ти за намеците е добра. Преди година най-добрия ми приятел ми каза, че ме харесва и честно казано аз също го харесвах. Може би не трябва да й казваш всичко наведнъж, давай постепенно, малко по малко. Аз поне така мисля (Но все пак не прекалено бавно, не губи много време).
    Ми и аз така мисля, трябваше ми второ мнение, мерси.

Ако не искаш да и признаваш,за да не си развалите приятелството то тогава си намери друго момиче,не вярвам в даскалото ти да е само тя.
    Този път ще се боря за ВЪРХА и докато има надежда няма да се откажа или да се примиря с по-малко!

Признай й. Бъди искрен. При мен така стана, а сега сме си заедно. Мислех го само за приятел. Споделяхме си по скайп, после на живо и накрая тръгнахме. Радвам се, за което. Може би и тя иска същото, но я е страх и срам. Ние момичетата не сме глупави и сигурно се е усетила, че искаш нещо повече. Признай и и давай смело. Много е хубаво, когато една любов се гради върху приятелство. Късмет, после може да разкажеш и дано не се разочароваш. Моля те обаче, ако те отреже не прави като другите момчета. Да почнеш да я наричаш курва и някакви такива, само защото не ти е отвърнала на чувствата.

Супер фен Аватара на elysunny

добре мислиш

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Същата ситуация и при мен .. първо си мислех да не и казвам и да си останем приятели , след това размислих и започнах с намеци , но явно тя искаше да сме само приятели .. струва си да пробваш

Цитирай Първоначално написано от Anonimen05
    Признай й. Бъди искрен. При мен така стана, а сега сме си заедно. Мислех го само за приятел. Споделяхме си по скайп, после на живо и накрая тръгнахме. Радвам се, за което. Може би и тя иска същото, но я е страх и срам. Ние момичетата не сме глупави и сигурно се е усетила, че искаш нещо повече. Признай и и давай смело. Много е хубаво, когато една любов се гради върху приятелство. Късмет, после може да разкажеш и дано не се разочароваш.
    А има нещо странно при разговорите което не съм споменал, когато и пиша в скайп изобщо не е общителна, винаги аз започвам чата, отговаря ми само с "да", "не", "ахам" все едно не иска да говори с мен, и аз след 2-3 такива отговора спирам да и пиша шото почвам да се чуствам досаден, което е странно защото на живо много добре върви всичко, постоянно има тема за разговор дори в повечето пъти тя я подхваща.

Моля те обаче, ако те отреже не прави като другите момчета. Да почнеш да я наричаш к***а и някакви такива, само защото не ти е отвърнала на чувствата.
    Не знам дали изобщо има нещо което може да направи, за да я обидя, най-малко пък ако не ми отвърне на чувствата

ЕДИТ: офф почвам да звуча като пълен педера'ст, аз спирам да пиша, ако имате още съвети или мнения ще се радвам да ги чуя

Голям фен
    Не знам какво точно да те посъветвам . Ако сте много добри приятели ддз недей да рискуваш приятелството ви ,но ако рискуваш и се получи -- > ^_^ . Признай й , пък да видим
    Или всичко или нищо .

Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    Не знам какво точно да те посъветвам . Ако сте много добри приятели ддз недей да рискуваш приятелството ви ,но ако рискуваш и се получи -- > ^_^ . Признай й , пък да видим
    Оф и аз от това се притеснявам брат, и винаги имам някакво чувство че нищо няма да стане м/у нас, не знам дали щото съм песимист попринцип или....

И при мен е същата ситуация... и ние сме много добри приятели с момичето в което съм влюбен, и моите опасения са същите, че можем да си развалим приятелството. Преди няколко дни тя скъса с гаджето си, защото вече нямала чувства към него. Следващите дни след това с нея много се забавлявахме, но само като приятели. От една страна ми се иска нещо повече, но от друга страна, не искам да развалям изграденото до тук приятелство. Не че ще ми се разсърди и няма да ми говори, ами вече няма да е същото... ще гледа когато говорим да не ме нарани по някакъв начин... както каза едно момиче по нагоре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си