- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да спра да мисля за нея..
Понеже никой няма да догатне истинността на намеренията.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много заспала работа сте!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Оф днес не я изпратих, и може би тия дни няма да мога и ми е много гадно![]()
Прочетох цялата темаструваш ми се свястно момче.
Според мен трябва да продължиш (започнеш) с намеците, то ще си проличи ако тя има чувства. И сега си мислиш че е перфектна но не е, никой не е перфектен, вместо да я боготвориш се замисли и задълбавай над лошите и черти. И по-спокойно гледай на нещата, ще има и други момичета в живота ти![]()
Здравей! Първо искам да те попитам каква зодия си и каква зодия е тя? На колко сте години и двамата и тя поглежда ли те през учебните часове (ако не те, значи мисля, че те харесва, защото момчето, което харесвам изообщо не го поглеждам, защото дори ме е срам да го погледна! обаче аз знам, че той ме гледа постоянно, а той също ме харесва, [[ всички момчета го казват]] ее да имаш малко инф.) надявам се да съм помогнала мъничко поне![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако не нахалствам вече от къде сте - квартал тоест
![]()
много си правПървоначално написано от slimshady671
![]()
Батенце, напълно те разбирам, че искаш всичко да е перфектно.. НО мисля, че ти трябва повечко решителност и топки съответно .. за тея неща ти трябва точно това, защото наистина накрая ще те метнат в графата 'приятелче' и ще гледаш как се натиска с някой друг..![]()
Здравей npacе. Следя с интерес темата ти, но имам един въпрос. Прочетох я цялата, може и да си го отговорил вече назад в темата, за което се извинявам, но ми е интересно да знам, кое те кара да мислиш, че ако и признаеш, тя не би се съгласила (в което, както сам казваш си на 90% сигурен)?Първоначално написано от npace
И в крайна сметка какво стана?
Прасе,не знам какво момче си просто,толкова срамежливо![]()
Кво ти пука?
lalala
Тук съм пак
Мерси брат, ама колкото и да мисля всичко стига до 1 лоша черта - че пушиПървоначално написано от slimshady671
![]()
Ами аз съм телец, тя е скорпион, въпреки че не вярвам в зодии и пр. глупости. Аз съм на 16, тя е на 17 години, не сме в един клас да ти кажа за часовете дали ме гледа, обаче нещо не ми харесва логиката ти - "ако не те гледа, те харесва" малко тъпо ми се струва.Първоначално написано от kidda2000
Първото нещо е убийственият ми песимизъм, което в случая не е толкова важно, и другото е държанието, в смисъл държи се супер мило ама ми се струва че ако ме харесваше примерно щеше да се държи по по-различен начин, може и така да ми се струва не знамПървоначално написано от Lucho
Оф и аз не знам, някой път като не ми пука - не ми пука, казвам си всичко както ми е на сърцето, ама в някой случай (като тоя) просто не мога, и го затварям в себе си, поне ако можех да го кажа на някой който познавам щеше малко или много да ми олекне ама.....Първоначално написано от galet0
Мислих си че чувствата ще затихнат малко с времето ама всеки ден стават по-силни. Днес избягах от последния час само за да я видя в автобуса навръщане![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Перфектна е таа, шото кат я глеаш и не й видиш лошите чети,. сещап ли се? Щото като я глеаш така и са ти паднали критериите, и си мислиш, че неща, къде дразнат и са лоши качества ти са струват, че можеш да ги прежалиш. Ма после не можеш да ги прежалиш и става яко шит. Са не го виждаш , ама има момент дето ща ви попречи тоав и ще се о потискаш и после ше изплува цялото и не стаа така работата.
Отвори си очите, че не трееа да й оправдаваш всичко и да я слагашп на некъв пиадестал тама. Лошите качества са си лоши, нищо че е човешкко да ги имаш. Поне може малко да те отрезви.
И моо съм се напил, ма тия неща ги говора сериозно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз сериозно ти говоря че не мога да се сетя за лоши черти![]()
Добре кажи ми какви недостатъци най-често срещаш в жените и ще си помисля
бтв. Само не ми ясно как като се прибираш пиян в 5 часа сутринта решаваш да пишеш във форума![]()
Никва идея. Уж планът беше директно да си лягам.
Всеки си е различен, но примерно:
-Не слуша качествена музика.
-Не спортува
-Търси внимание от другите
-Закъснява за среща
-Липсва й чувство за хумор
-Вълнуват я клюки
-Прекалено различни сте
-Дребнава е
-Лесно се ядосва
-Неамбициозна е
-Тясно скроена
-Дефекти във външния вид
-Има лоша приятелска среда
-Друса се много
-Вманиячена е в нещо глупаво
Сам си определяш критериите и доколко можеш да правиш компромиси. Но многото компромиси до нищо добро не водят. А и преди да си се обвързал е редно да си по-взискателен, защото възможностите са пред теб и можеш да избереш някоя друга. И това всъщност привлича хората, а не ти убива шансовете. Като имаш ниски критерии показваш, че не можеш да си позволиш по високи.
Ха, забавен си пийнал :Д
Евала, направо, шапка ти свалям.А и преди да си се обвързал е редно да си по-взискателен, защото възможностите са пред теб и можеш да избереш някоя друга. И това всъщност привлича хората, а не ти убива шансовете. Като имаш ниски критерии показваш, че не можеш да си позволиш по високи.
И си го взимам за подпис!
Забавлявай се на мой гръб![]()
Първоначално написано от Chacho
Всеки има някакви критерии, но когато дойде не пита какво харесваш и какво-не!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Не е вярно. Никога няма да харесам човек, който е извън критериите ми, а те не са неща, които проверявам след като срещна човека, а неща, според които го търсяПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
Пример: Няма шанс да харесам грозен, глупав, със самочувствие без покритие, песимист, без чувство да хумор и прочее.
PinkPan7her, много често Мистър съвършенство играе роля и след време разбираш, че този човек отсреща не го познаваш.![]()
Не ми се е случвало.
Масово момичетата, които пускат такива теми във форума, чисто и просто са прекалено заблудени или не са преценили правилно човека отсреща.
И още нещо - за мен Мистър Съвършен не съществувам. Аз съм наясно със собствените си недостатъци и с тези на партньора си. И животът е песен.
Holy shit! Не знам може аз да не ги забелязвам лошите черти, но не го правя съзнателно както ти казваш да правя компромисиПървоначално написано от Chacho
![]()
Именно. Пък и има разлика между това да си мислиш, че имаш критерии и да ги усещаш. Когато се постараеш да изпъкваш в социалния си кръг чрез личността си и сложиш за гарнитура адекватно самочувствие, критериите сами се завишават, без да се налага да ги премисляш съзнателно. Особено когато хората започнат да показват повече интерес към теб.
Балансът и разбирателството му е майката.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Никога не съм твърдяла друго![]()
Тъпото е че приятелите ми забелязват че й правя намеци, че я харесвам, но явно тя или не го вижда или не иска да ме отблъсне за да не ме нарани![]()