- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да спра да мисля за нея..
Много мразя такива разтакавания. Бих я попитала направо след толкова намеци, но не те съветвам да го правиш щом сте си приятели.Първоначално написано от npace
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от npace
Понякога трябва малко да провокираш човека отсреща за да ги покаже. Жените са по-добри от нас в това. Като говориш с момиче, с което току що си се запознал, сигурно си забелязал, как в началото на разговора е по-студена и надута. Просто проверява как ще реагираш на това и дали ще реакцията ти ще е идиотска като на повечето или ще излезеш свестен. Може да говори с толкова много хора, защо да говори точно с теб? Не след дълго вече те е преценила, дали си по-отворен или по-срамежлив, дали се правиш на шут или си сериозен, дали си искрен или се правиш на такъв, какъвто не си и т.н.
Сега сигурно ще ти прозвучи прекалено гордо, но проверявай и ти хората по този начин. Ако наистина отговаря на критериите ти, ти я НАГРАЖДАВАШ с вниманието си, затова че няма грешки. Пак ще повторя, по-вероятно е да се трогне, отколкото да ти се обиди, затова че я провокираш (макар първоначално да не изглежда така). Кое е по-добре, да ти повтарят колко си добър, като не можеш да си кажеш името на чужд език; или да ти обясняват, че не струваш, докато не се научиш и когато вече говориш свободно с чужденците, да ти кажат, че добре владееш езика? Във втория случай хората са много по-искрени. Бъди и ти искрен в чувствата си.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Другото за което се чудя е изпращането, ходил съм 5-6 пъти да я изпращам, нищо не е казвала ама почвам да се чуствам нахален, а пък ако я питам дали иска да я изпратя знам какво ще каже "Недей се разкарва, ще се прибера сама"![]()
Първоначално написано от ledenakrasota
Според мен е очевидно, че хваща намеците и се опитва да ги игнорира. Въпроса не е, дали го харесва или не. Тя не го харесва, поне не като повече от приятел. Обзалагам се на една бира. Въпроса е да й промени нагласата и след време да реагира по начина, по които той иска - демек да спре да гледа на него като приятел.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Спри да я изпращаш. Кажи й, че отиваш да се видиш с някакво момиче и зарежи тая работа. Ще я изпращаш тогава, когато действително го иска.Първоначално написано от npace
Еееее, толкова неща изписах по тоя въпрос И ТИ ДАДОХ ЦЯЛА КНИГА. Или прочети поне 2 реда, или бегай й казвай, че я харесваш, да те реже, да поревеш малко и да се стягаш най-накрая.
коя книга?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Тази книга ми се струва че е по-подходяща ако искам да стана Казанова![]()
Общо взето. Но е една от най-добрите на тема взаимоотношения, на които съм попадал. Има по-малко "какво точно да кажа" и повече "защото така и така, хората действат така". Има и един пич Mystery, на които материалите му са много добри. Тази ще ти свърши работа, но онези са още по-психологически и доразнищват нещата. Проблема е, че са на английски и са разпокъсани във видеоматериали и отделни статии.
Английският не ми е проблем, разбирам го перфектно. Ако можеш да ми дадеш тия "по-психологическите" да ги прегледамПървоначално написано от Chacho
![]()
Библията на Дон Жуан![]()
![]()
Моята такава е Космо и интуицията ми.![]()
На този етап не ти трябват.Първоначално написано от npace
Ок тогава. Аз излизам сега, значи казваш да не я изпращамдобре.
![]()
![]()
Стояхме си и момичетата си правиха снимки и един приятел (досетлив е) вика "Айде прегърнете се да ви снимам" за мен и нея говори, и тя вика ми ОК, и ми стана едно такова, направо ми се стопли сърцето
![]()
При положение че не съм му казал че я харесвам, а преди и той се пробва за нещо повече с нея но не се получи, и се е досетил и го направи, такъв човек мога да нарека приятел.
Нали не я изпрати до тях?![]()
Не, въпреки че много ми се искашеПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
И какво стана?![]()
Ми как какво стана, тя по принцип се прибира с една нейна приятелка и гаджето ѝ, но днес ги нямаше (дълга история) и бяхме 3-4 човека и тя каза аз трябва да тръгвам защото бързам и чао и ние чао. Мислих си да я питам дали не иска да я изпратя, ама си викам ако иска щеше да каже.Първоначално написано от ledenakrasota
Защо не тръгнеш да се срещаш и с някое друго момиче? Просто така. Тя да знае, че не ходиш след нея като кученце.![]()
Не знам, не мога да се срещам с друго момиче по-сериозно...просто за момента нямам интерес.Първоначално написано от ledenakrasota
Не по сериозно. Просто ей така, бе , човек.
Как ей така. Ей така като приятел или ей така като неангажираща връзка?Първоначално написано от ledenakrasota
Най-добре като неангажираща връзка, която върви паралелно с другата. В моментът в който нещата започват да се случват както трябва в първостепенната връзка, разкарваш неангажиращата. А пък то няма лошо в това да държиш и двете едновременно, стига да можеш, разбира се.